用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁

求職招聘 今日: 106|主題: 14496

go 機場出入囗請不需經驗拆貨員

男爵府

國民生產總值:5347

需勞動工作,夜更工作返十收八,一個鐘食飯~需要十幾名新人,不需經驗,人工$14000或以上,如果你地老公或朋友介紹給我~pm我比我先生電話你地聯絡

王國熱話
牛棚吹水站~攜手可創造光芒~PART108 ~歡迎棚...
親親親~~~吹水區 之 喜喜喜 之 5354篇
羊棧哇鬼樂園~第一百零三回~~
分享佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一...

複式洋房

國民生產總值:154

返邊間公司?可否PM

男爵府

引用:返邊間公司?可否PM

原帖由 超級小白咪 於 12-11-26 發表
返邊間公司?可否PM
機場既空運公司

複式洋房

國民生產總值:154

att?? hatcl ?

複式洋房

國民生產總值:121

可否EMAIL電話比我:KUEN5@YAHOO.COM.HK

男爵府

回覆:機場出入囗請不需經驗拆貨員

Ok.........你地pm資料比我,我老公公司急需大約20名新人

大宅

國民生產總值:2640

我家人有興趣呀,pm我呀,Thx

洋房

國民生產總值:85

我都有興趣,請pm, thanks a lot!

民房

國民生產總值:23

有興趣,請pm

民房

國民生產總值:10

我都有興趣,請pm, thanks a lot!

複式洋房

國民生產總值:106

Pls pm me ,

複式洋房

國民生產總值:261

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

回覆:mango2012 的帖子

返早更8點收6點可以嗎??

複式洋房

ok 無問題 時間 你打比我啦 而家傾

複式洋房

最好就唔洗點見工 去到即時返工
時間任你安排 早 中 晚 無問題
電話24小時等你打黎
咩都唔緊要 最緊要出糧準時

男爵府

回覆:mango2012 的帖子

你pm我傾留電話,請問你住边??糧憑5号出架,供強績金/,有薪大假,你刪除呢個電話no...公開電話不好,好多不法之徒架...
一定可以返8點喎,勤力返足工更會表現滿意加人工....不需見工既,因為係我老公請人

男爵府

要肯定返到8點呢一更我地一定比機會,因為我請左好多年青人做做下失更,變相夜更d同事成曰頂更OT辛苦d同事,我地需要穩定返到工既人你ok既我地安排返工啦!

男爵府

國民生產總值:8600

馬年勳章 畀面勳章

請問會請日更嗎?及搬貨時有冇器材會幫助搬運呢?
每逢佳節倍思親確確切切說中我心炊

複式洋房

國民生產總值:442

回覆:callymum 的帖子

已PM,等覆,謝謝!

大宅

國民生產總值:4269

畀面勳章

有興趣~請問有日更嗎?煩請PM 更多詳請
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎