用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

自由講場 今日: 969|主題: 681696

go 邊隻牌子雪櫃好用???

大宅

國民生產總值:2154

邊隻牌子雪櫃好用???

thanks ~
想買三菱雪櫃好嗎?? 還是samsung? toshiba???
歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

子爵府

國民生產總值:12431

畀面勳章

Re: 邊隻牌子雪櫃好用???

Fisher & Paykel 用左 6年, 都仲好好好凍.
而且又夠闊, 間隔好用
東方曼哈頓 西方科爾瑪

伯爵府

國民生產總值:19430

samsung---

d 售後服務一流 & 3年保養

大宅

thanks godiva ~ amchk~

amchk ~
想請問你Fisher & Paykel係邊度買平呢?? 大概幾多錢?? thanks

歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

伯爵府

國民生產總值:15169

我用緊日立牌雪櫃﹐好似係五年保養﹐而且佢係一級能源標籤。

子爵府

國民生產總值:12431

畀面勳章

豐擇

6年前買, 好似大約 3千幾, 3百幾千容量
東方曼哈頓 西方科爾瑪

大宅

國民生產總值:2949

剛買了samsung........
so far都唔錯

伯爵府

國民生產總值:16143

上星期買左日立, 二千幾蚊, 貪佢夠slim, 又有5年保養, 又係一級能源標籤

大宅

國民生產總值:1615

National
用咗有十幾年la! 完全無壞過

男爵府

國民生產總值:8168

豐澤
用左9年未壞過都仲好湅
活在當下

大宅

國民生產總值:1352

金章/威斯汀

侯爵府

國民生產總值:23950

National
我家有隻曳曳豬

別墅

國民生產總值:895

Sharp (兩邊都可以開門個隻 model). 用

大宅

thanks all~
我而家又唸緊 日立 $5xxx 或 toshiba 三門 $4xxx ,邊隻好dd呢~

別墅

國民生產總值:692

現在Fisher & Paykel轉左代理價錢加左好幾次,唔底買,樂聲、日立須然係一級能源標X,但係雪櫃制冷能力唔夠凍,我會首選三星雪櫃,因為制冷能力係咁多雪櫃之中最凍、又坑電、售後服務又係咁多牌子之中最好。

伯爵府

國民生產總值:16143

日立果隻係咪3門新款?? 咩型号?
皓朗ma 寫道:
thanks all~
我而家又唸緊 日立 $5xxx 或 toshiba 三門 $4xxx ,邊隻好dd呢~

大宅

yes~ 日立雪櫃 RS37NVH 365公升~ $4960(家电)
日立[quote]
Super-Man 寫道:
日立果隻係咪3門新款?? 咩型号?[quote]

水晶宮

國民生產總值:56513

好媽媽勳章 畀面勳章

日立
我都用緊
一級能源標籤
五年保養
有自動製冰功能
放d水o係個盒仔度(在上格)
就會有冰製落冰格(在最低果一格)
只係呢個功能已經乜都賺番
因為無4千幾蚊o既雪櫃有咁o既功能
仲有櫃門警號系統~呢個岩哂成日閂唔實雪櫃o既我
機身比任何一個牌子薄
即係可以放得比較其他牌子多野
只要同其他牌子比較下~雪櫃門可以放到幾多野(如:蛋格位)
你就知~我無介紹錯

http://www.hitachi-hk.com.hk/Products/index.aspx?nodeID=417&langno=2&UID=1178&detail=1

公爵府

國民生產總值:27817

大廚勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我都係用 samsung 舊年 11 月個時換....

seven_dwarfs 寫道:
剛買了samsung........
so far都唔錯

子爵府

國民生產總值:12365

我都係用日立
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎