•   酷熱天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供 32oC 64 %

嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 自由講場 邊隻牌子雪櫃好用???
go

邊隻牌子雪櫃好用??? [複製鏈接]

大宅

邊隻牌子雪櫃好用???

thanks ~
想買三菱雪櫃好嗎?? 還是samsung? toshiba???
歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

子爵府

畀面勳章

Re: 邊隻牌子雪櫃好用???

Fisher & Paykel 用左 6年, 都仲好好好凍.
而且又夠闊, 間隔好用
東方曼哈頓 西方科爾瑪

伯爵府

samsung---

d 售後服務一流 & 3年保養

大宅

thanks godiva ~ amchk~

amchk ~
想請問你Fisher & Paykel係邊度買平呢?? 大概幾多錢?? thanks
歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

子爵府

我用緊日立牌雪櫃﹐好似係五年保養﹐而且佢係一級能源標籤。

子爵府

畀面勳章

豐擇

6年前買, 好似大約 3千幾, 3百幾千容量
東方曼哈頓 西方科爾瑪

大宅

剛買了samsung........
so far都唔錯

伯爵府

上星期買左日立, 二千幾蚊, 貪佢夠slim, 又有5年保養, 又係一級能源標籤

大宅

National
用咗有十幾年la! 完全無壞過

男爵府

豐澤
用左9年未壞過都仲好湅
活在當下

大宅

金章/威斯汀

侯爵府

National
我家有隻曳曳豬

別墅

Sharp (兩邊都可以開門個隻 model). 用

大宅

thanks all~
我而家又唸緊 日立 $5xxx 或 toshiba 三門 $4xxx ,邊隻好dd呢~

別墅

現在Fisher & Paykel轉左代理價錢加左好幾次,唔底買,樂聲、日立須然係一級能源標X,但係雪櫃制冷能力唔夠凍,我會首選三星雪櫃,因為制冷能力係咁多雪櫃之中最凍、又坑電、售後服務又係咁多牌子之中最好。

伯爵府

日立果隻係咪3門新款?? 咩型号?
皓朗ma 寫道:
thanks all~
我而家又唸緊 日立 $5xxx 或 toshiba 三門 $4xxx ,邊隻好dd呢~

大宅

yes~ 日立雪櫃 RS37NVH 365公升~ $4960(家电)
日立[quote]
Super-Man 寫道:
日立果隻係咪3門新款?? 咩型号?[quote]

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

日立
我都用緊
一級能源標籤
五年保養
有自動製冰功能
放d水o係個盒仔度(在上格)
就會有冰製落冰格(在最低果一格)
只係呢個功能已經乜都賺番
因為無4千幾蚊o既雪櫃有咁o既功能
仲有櫃門警號系統~呢個岩哂成日閂唔實雪櫃o既我
機身比任何一個牌子薄
即係可以放得比較其他牌子多野
只要同其他牌子比較下~雪櫃門可以放到幾多野(如:蛋格位)
你就知~我無介紹錯

http://www.hitachi-hk.com.hk/Products/index.aspx?nodeID=417&langno=2&UID=1178&detail=1

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我都係用 samsung 舊年 11 月個時換....

seven_dwarfs 寫道:
剛買了samsung........
so far都唔錯

子爵府

我都係用日立
‹ 上一主題|下一主題