用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 938|主題: 855024

放早幾多?

男爵府

國民生產總值:8182

想八卦一下,嚟緊 冬至 、平安夜、除夕夜 呢3 日, 公司會唔會放早? 如有的話放幾多點?

要BB沖上雲霄, 努力中!我呢個仔呀玩就最叻!

男爵府

國民生產總值:5029

回覆:放早幾多?

次次唔同,對上一次放三點,如果放四點,同無放早無分別,因為地鐵站迫都變渣din魚,成個鐘先上到車

子爵府

國民生產總值:13730

一點

Lhin    發表於 12-12-18 08:54
我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

男爵府

國民生產總值:9344

畀面勳章

21號4點,24/31放1點。唔係特別早,不過好過無

寶石宮

國民生產總值:322784

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

全放

男爵府

引用:全放 +

原帖由 1928mickey 於 12-12-18 發表
全放
全放咁好??
你間公司做乜㗎?仲請唔請人?

伯爵府

國民生產總值:15710

2015xmas

21 4:00 Only

珍珠宮

國民生產總值:43590

環保接龍勳章 2015xmas

放六點! (平時放九點)

大家好,我是子悠~~

珍珠宮

國民生產總值:37081

3點

珊瑚宮

國民生產總值:117728

畀面勳章 BK Milk勳章

我都想有得放早就算打8號都冇得早走:;pppp:

子爵府

國民生產總值:13304

冬個日開Xmas party 放4點 其他日子正常 不過自己由25號開始放大假 冇影響

象牙宮

國民生產總值:230334

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

暫時話21/31放4pm

但有希望再通知早d

翡翠宮

國民生產總值:75223

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 2015xmas

21號四點, 24號一點, 31號四點

男爵府

國民生產總值:9554

21, 24號放4點, 31號公司放我地假!!!!

男爵府

hotingmum 發表於 12-12-18 09:21
21, 24號放4點, 31號公司放我地假!!!!

點解您哋啲公司咁鬼好架! 可以又放早又放假,真係好好好好羨慕呀!!!

水晶宮

國民生產總值:57211

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 2015xmas

返半曰

mamaYoYo  ME TOO  發表於 12-12-18 15:39

大宅

國民生產總值:2397

趣教勳章 叻叻勳章

希望可以放早

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎