•   酷熱天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供 34oC 65 %

嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 自由報料 [小心] H&M買野記得 check 單
go

[小心] H&M買野記得 check 單

大宅

見到 on sale, 岩岩去完買野
自己心入面都粗略預左埋單幾多錢架喇

cashier 幫我 pack 緊野入袋果陣同佢講好似計多左我錢渦
佢再幫我計過

計完又係唔岩數, debit 番我張單

我同佢講都唔岩數渦, 佢再計多次先至岩數

所以大家要小心, 佢地可能唔小心計左正價架

同埋張單都唔易睇, 最好俾錢之前自己計一計條數先

王國熱話
800呎單位竟容不下一張BB床...
tut__ group 成日亂whatapps黎
99話我肥
見工真係好痛苦

男爵府

引用:見到+on+sale,+岩岩去完買野自己心入面都粗

原帖由 於 12-12-19 發表
收多你$$

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 馬年勳章

mouth:mouth:
I 大蚊豬   

珍珠宮

回覆:[小心] H&M買野記得 check 單

琥珀宮

玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

我會睇住佢do

尋日我買都係,佢do完係正價先再用手禁返減價出黎

伯爵府

比錢之前要自己心算計吓total 幾錢先!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

mouth:

大宅

回覆:琳 的帖子

mouth:

大宅

回覆:琳 的帖子

我在GAP又係特價收正價,好彩我醒,個售貨員話電腦未改,差成2oo呀,火起

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 馬年勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

超巿都係

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 馬年勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

尋曰買咗7件,聽到嘟咗八聲:;pppp:

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

[小心] H&M買野記得 check 單

我都試過,條褲原價$299,特價$200,但埋單時收我$299,好彩後來俾返$99我……唔check單實唔知。

琥珀宮

引用:我在GAP又係特價收正價,好彩我醒,個售貨

原帖由 reis 於 12-12-19 發表
我在GAP又係特價收正價,好彩我醒,個售貨員話電腦未改,差成2oo呀,火起

...

男爵府

男爵府

mouth:mouth:

水晶宮

引用:見到+on+sale,+岩岩去完買野自己心入面都粗

原帖由 於 12-12-19 發表