用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁

自由報料 今日: 223|主題: 186422

go [小心] H&M買野記得 check 單

大宅

國民生產總值:3138

見到 on sale, 岩岩去完買野
自己心入面都粗略預左埋單幾多錢架喇

cashier 幫我 pack 緊野入袋果陣同佢講好似計多左我錢渦
佢再幫我計過

計完又係唔岩數, debit 番我張單

我同佢講都唔岩數渦, 佢再計多次先至岩數

所以大家要小心, 佢地可能唔小心計左正價架

同埋張單都唔易睇, 最好俾錢之前自己計一計條數先

王國熱話
發現乳暈有d 小白點,摸落都痛,有無人試...
水貨 Spectra 奶泵的用家... 兩腳電插.... 部...
9+成支奶跌左落地!
一夜置富 分享

男爵府

國民生產總值:6077

引用:見到+on+sale,+岩岩去完買野自己心入面都粗

原帖由 於 12-12-19 發表
收多你$$

水晶宮

國民生產總值:53750

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 馬年勳章

mouth:mouth:
I 大蚊豬   

禁止訪問

國民生產總值:40938

回覆:[小心] H&M買野記得 check 單

象牙宮

國民生產總值:209080

換片達人勳章 未來孩子勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

我會睇住佢do

尋日我買都係,佢do完係正價先再用手禁返減價出黎

伯爵府

國民生產總值:18071

比錢之前要自己心算計吓total 幾錢先!

珍珠宮

國民生產總值:36093

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

mouth:

大宅

國民生產總值:4640

回覆:琳 的帖子

mouth:

大宅

國民生產總值:4821

回覆:琳 的帖子

我在GAP又係特價收正價,好彩我醒,個售貨員話電腦未改,差成2oo呀,火起

翡翠宮

國民生產總值:86371

hashtag影視迷勳章 馬年勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

超巿都係

翡翠宮

國民生產總值:86371

hashtag影視迷勳章 馬年勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

尋曰買咗7件,聽到嘟咗八聲:;pppp:

男爵府

國民生產總值:6068

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

[小心] H&M買野記得 check 單

我都試過,條褲原價$299,特價$200,但埋單時收我$299,好彩後來俾返$99我……唔check單實唔知。

象牙宮

國民生產總值:210088

引用:我在GAP又係特價收正價,好彩我醒,個售貨

原帖由 reis 於 12-12-19 發表
我在GAP又係特價收正價,好彩我醒,個售貨員話電腦未改,差成2oo呀,火起

...

男爵府

國民生產總值:6101

男爵府

國民生產總值:5482

mouth:mouth:

水晶宮

國民生產總值:62476

引用:見到+on+sale,+岩岩去完買野自己心入面都粗

原帖由 於 12-12-19 發表

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎