網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆:淘寶可以用繳費靈(PPS) 付款啦!

有冇人好似我咁收唔到一次有效密碼架我已經試左兩次,每次都等左十分鐘以上,重覆做會唔會扣左我數架

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

chingchuchu 發表於 13-1-17 15:20
有冇人好似我咁收唔到一次有效密碼架我已經試左兩次,每次都等左十分鐘以上,重覆做會唔會扣左我 ...
應該唔會咁耐GA喎... 你申請 PPS 時入個電話, 有冇入錯...係咪你依家個電話NO 先?? 如果未做確認碼呢個STEP, 應該唔會扣錢o既...

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

試左4次, 卒之我熄電話再開, 4個message彈哂出黎, 好在check左扣左1次錢....今日個rate 1.2682 超方便....仲唔使成日要入多錢去個支付寶

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

mi032280 發表於 13-1-17 14:17
甘即係比用信用卡平左1.5~3% 手續費?

係囉, 係咪咁意思呢?

大宅

畀面勳章

Thank you!!

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

健健媽咪 發表於 13-1-17 00:36
真係好介紹。。聽日去攪返個網上密碼先

網上密碼....點樣攪呀?

開咗戶口...跟住點做呀?

多謝指教...

伯爵府

響淘寶比錢個版有得揀用pps 比錢

伯爵府

我一陣去ok 攪,。我諗部機會有step 教點開網上密碼。。

別墅

超方便。。。正

禁止訪問

伯爵府

剛剛試左,我買左¥156...過數hkd$197.92.......對1.2687......平過我用hoyoyo 又可即時攪掂。。我覺得ok....不過好似手機版無得揀pps 付款,要用網頁版至得,係呢樣差d...

伯爵府

我hoyoyo 對開rate 係1.28....信用卡我始終唔想響大陸網用。。。

伯爵府

疑問 : 甘如果退貨,會退款去邊?PPS 果個银行帳戶?PPS 收charges 的嗎?

大宅

回覆:健健媽咪 的帖子

我都想知,上次退款會入返支付寶,如用pps 又入邊呢?

子爵府

我有d擔心, pps始終link bank account, credit card都係唔係自己錢...
會唔會俾黑客入侵用到我account d錢架? 同埋我都想知如果有退款會點做?

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

正!!!

大宅

引用:我有d擔心,+pps始終link+bank+account,+cre

原帖由 kufubaby 於 13-01-18 發表
我有d擔心, pps始終link bank account, credit card都係唔係自己錢...
會唔會俾黑客入侵用到我account d錢 ...
所以,我覺得系7仔買幾多用幾多搵陣D。

別墅

回覆 ko3go 的帖子

yes a, I went ICBC in china to open RMB saving account, total cost RMB 15~~ you can bring more RMB with you and deposit into the china account immediatly

別墅

回覆 瑤瑤豬 的帖子

no a, have to go china ga

大宅

引用:疑問+:+甘如果退貨,會退款去邊?PPS+果個

原帖由 健健媽咪 於 13-01-18 發表
疑問 : 甘如果退貨,會退款去邊?PPS 果個银行帳戶?PPS 收charges 的嗎?
我試過退款啦,係會退落支付寶架

首頁

尾頁

跳至