用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

淘寶交流 今日: 274|主題: 39367

go Dimbuy國內既物流地址改左呀,大家記得改返喇~

公爵府

國民生產總值:26046

馬年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

王國熱話
商品價格下跌之啟示.......
財務問題
請問油股敢吸納嗎?
租樓住, 再買樓收租, 很怪嗎?

侯爵府

國民生產總值:24279

醒目開學勳章

thanks
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

大宅

國民生產總值:2066

多謝提醒

侯爵府

國民生產總值:24695

好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

謝謝提醒~~

別墅

國民生產總值:519

好彩你講,唔該哂!

侯爵府

國民生產總值:21214

大宅

國民生產總值:4484

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 馬年勳章

回覆 happypooh0127 的帖子

多謝提醒 又轉

男爵府

國民生產總值:9487

多謝提供 , 啱啱改左 , 好多時都唔會留意集運有冇改地址

大宅

國民生產總值:1764

回覆:Dimbuy國內既物流地址改左呀,大家記得改返喇~

你唔講都唔知,多謝提醒

大宅

國民生產總值:4893

引用:+https://www.dimbuy.com/notice/warehouse

原帖由 happypooh0127 於 13-02-01 發表
https://www.dimbuy.com/notice/warehouse-removal/

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎