用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

自由報料 今日: 1160|主題: 190976

go 現在 "香港寛頻" 上網月費幾多呢 ?

大宅

國民生產總值:3336

現在 "香港寛頻" 上網月費幾多呢 ?

王國熱話
EOS 100D VS Powershot G7X
Canon 600D
有無大光圈、zoom得遠的半專業級數碼相機...
買了a5100

子爵府

國民生產總值:10499

未來孩子勳章 便便特搜勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:現在 "香港寛頻" 上網月費幾多呢

我原本118,5月尾到期,打左好多次比我都話145我仲考慮中

公爵府

國民生產總值:25011

$145死都唔肯減

別墅

國民生產總值:673

引用:$145死都唔肯減

原帖由 xp 於 13-03-03 發表
$145死都唔肯減
x2,唯有續咗佢,煩少一樣

公爵府

國民生產總值:29070

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我原本118,5月尾到期,打左好多次比我都話

原帖由 KateCheung 於 13-03-03 發表
我原本118,5月尾到期,打左好多次比我都話145我仲考慮中
五使考慮啦 換左老闆 做五翻之前個d平價啦

大宅

國民生產總值:2329

佢話145 = 100m寬頻+bbtv(2-3個兒童台)我CUT左啦
本來$99,100m光纖入屋+$40bbtv(2-3個兒童台)
現在我用緊123, 4g wifi上網, 果時順手出埋平板
長詳唔多知道, 我不是經手人

大宅

國民生產總值:4182

我用緊I-CABLE, 5月到期, 龜速+斷線,
請問香港寬頻好用嗎? 洗唔洗揾某Sales先有平D offer?

珍珠宮

國民生產總值:31250

回覆 SZECHAN1217 的帖子

我168元。
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎