用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

沙田區媽媽會 今日: 14|主題: 12334

go 馬鞍山,沙田有無耳鼻喉專科醫生介紹

禁止訪問

國民生產總值:5607

王國熱話
如果你哋唔開心,多數係咩原因?
人愈大愈唔開心⋯
57~
怕影響個女

大宅

國民生產總值:1130

引用:馬鞍山,沙田有無耳鼻喉專科醫生介紹

原帖由 yhk329 於 13-03-06 發表
馬鞍山,沙田有無耳鼻喉專科醫生介紹
沙田連城樓上,區兆寛,我睇咗廿幾年!

yhk329  請問有無電話  發表於 13-3-7 22:32

禁止訪問

國民生產總值:8075

大宅

國民生產總值:3359

畀面勳章 BK Milk勳章

馬鞍山雅濤居下面有個自稱專長係睇鼻敏感....
我無睇過

大宅

國民生產總值:1130

引用:回覆+yanduckduck+的帖子 睇鼻敏感得唔得?

原帖由 Jennyhui 於 13-03-07 發表
回覆 yanduckduck 的帖子

睇鼻敏感得唔得? 我想搵個醫鼻敏感叻既醫生.
我睇扁兆線,所以唔知!

大宅

國民生產總值:3749

陪月勳章

yhk329 發表於 13-3-6 13:42
馬鞍山,沙田有無耳鼻喉專科醫生介紹

佐敦 陳達明~

好好人的, 上次我老公有事, 佢仲唔介意我CALL 佢手機~
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎