美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

睇羽翹影片分享話銅鑼灣蔡太買矯型胸圍好掂,又唔貴!想去買但聽講會好大聲咁評論你既身材(因我係平胸一族),所以有D驚有冇去過既姊妹分享下,thanks

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

版主示:如欲提供/索取資料請直接pm有關會員,非於版面留下pm me等字。現關閉本文,謝謝!
雖然我在線,但可能行開左

珍珠宮

回覆:銅鑼灣蔡太

我未去過satami 買,但佢同其他bra舖有詳唔同,satami會比意見嗎?

禁止訪問

引用:Quote:manyu110+發表於+13-4-22+21:51+可以

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 chloe_loves_cat 的帖子

可以pm埋比我嗎?thx

男爵府

我都有去蔡太到買,不過佢都只係俾返莎娜美我,所以我又唔覺得特別平,先講態度,佢的確係粗聲粗氣,批評你又盛咁,但我想講佢揀俾我嘅 size好準,好fit
比起我喺莎娜美買仲要岩身! 不過我應該都唔會再去搵返佢喇,依家了解左自己著咩size,我會去返莎娜美買始終有折丫嘛:;pppp:

男爵府

引用:我朋友介紹左間係上環既鋪頭仔,+佢話佢戴左

原帖由 chloe_loves_cat 於 13-04-21 發表
我朋友介紹左間係上環既鋪頭仔, 佢話佢戴左幾個月加埋就結婚減緊肥, 本身34C變到宜家32D, 我都買左幾個試下 ...
可唔可以pm個地址俾我? Thank you!

chloe_loves_cat  PMed la~  發表於 13-4-23 11:38

大宅

引用:Quote:manyu110+發表於+13-4-22+21:51+可以

原帖由 chloe_loves_cat 於 13-04-22 發表
麻煩你 pm 有關資料比我吖

chloe_loves_cat  PMed la~  發表於 13-4-23 11:37

大宅

manyu110 發表於 13-4-22 21:51
可以pm埋比我嗎?同埋貴唔貴,咩牌子?thx

二百零蚊個啦, 佢個TAG係間鋪個名嚟

複式洋房

原帖由 chloe_loves_cat 於 13-04-21 發表
我朋友介紹左間係上環既鋪頭仔, 佢話佢戴左幾個月加埋就結婚減緊肥, 本身34C變到宜家32D, 我都買左幾個試下 ...
可以pm埋比我嗎?同埋貴唔貴,咩牌子?thx

大宅

can pm me address ma?

chloe_loves_cat  PMed la~  發表於 13-4-22 20:51

複式洋房

回覆:chloe_loves_cat 的帖子

可以俾上環地址我嗎? 都想試下. 謝謝!

chloe_loves_cat  PMed la~  發表於 13-4-22 20:52

大宅

我個時結婚, 都有搵過佢, 不過勁差, 佢一味係咁話人點話人點, 之後就係到叫你試, 仲即時幫你釘埋pad, 你都冇時間say no 話唔買
同埋佢d bar係cheap 野, 只係佢係咁講話呢個岩你, 勁逼你買咁
如果你係有諗住買, 先好去, 唔係諗住上去睇下先....基本上, 佢一輪咀咁話完你, 再話你著佢個d就冇哂問題, 你係冇得唔買架

複式洋房

chloe_loves_cat 發表於 13-4-21 11:29
可否比個地址, 我都想睇睇.

chloe_loves_cat  PMed la~  發表於 13-4-22 20:54

大宅

可否Pm地址俾我!thank you

chloe_loves_cat  PMed la~  發表於 13-4-22 17:03

禁止訪問

回覆:chloe_loves_cat 的帖子

大宅

回覆 琋琋媽媽 的帖子

PMed la~

珍珠宮

有冇電話?

珍珠宮

可以pm我上環個地址嗎?

子爵府

我都係好難買倒貼嘅bra, 因為我個胸骨有啲凹,以前喺銅鑼灣生果商場買,個女人好好服務,咁我見係法國牌子,又多款,都買咗好多套,價錢絕對唔平,之後覺得洗完會wea, 同埋見倒泰國都有呢個牌子,重平好多,就唔幫襯佢了。而家著CK 同victoria secret非常啱我身型。

首頁

尾頁

跳至