用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

2006年媽媽會 今日: 0|主題: 34727

go S26HA

民房

國民生產總值:19

S26HA

請問有冇BB食緊S26低敏呢??

可否交流一下心得?

ths!!!

別墅

國民生產總值:577

Re: S26HA

My baby is drinking S26HA. He used to drink S26 when new born. But since he got rashes on his face when he is about 3 wks old, then the doctor suggests to change to S26HA. He is now 6wks old lar.
I tried to give him S26 once a few days ago but the rashes appears again. So, I dare not give him S26 lar.
I still have a big can of S26 tim.

民房

Hi aaff

Ths for your reply and my son also same case rashes on his face so I changed S26Ha for him.
But I found a problem is difficult to poo poo,(two days one time poo poo)and sometime he cried very
suddenly that made me worry!

Now his face looks better but poo poo problem still
made me trouble la!!

All the best wihes to you and your baby!!
aaff 寫道:
My baby is drinking S26HA. He used to drink S26 when new born. But since he got rashes on his face when he is about 3 wks old, then the doctor suggests to change to S26HA. He is now 6wks old lar.
I tried to give him S26 once a few days ago but the rashes appears again. So, I dare not give him S26 lar.
I still have a big can of S26 tim.

別墅

Hi mn20000,
How old is your son? I found this problem too. He used to have poo poo once a day. But now it seems difficult to poo poo. Also he used to have milk every 4 hrs, now becomes every 3 hrs. I'm thinking of changing to another brand. Do you know any other brand has 低敏配方?

民房

Hi Aaff,

我兒子今天剛好兩個月大,之前出院是吃牛欄牌,而poo poo 都正常不錯的,但面上濕疹則非常嚴重;故聽doctor意見轉了能恩低敏,但BB不肯食,及後我左BK廣場found out 了原因,原來味道有點苦,then 我再轉S26HA until now,5 ozs per
4 hrs,另我是兩餐S26 then 兩餐牛欄,今天我在健康院問過姑娘的意見,說BB 食得OK 便OK喎!This formula I used about one month la,so far keep on one day one time poo poo,但我始終覺得有D講唔出的問題喎??始終我認為食一隻牌子會比較好啊!而我心水是BB可食到S26HA,
所以我盡量給BB多些水以解決poo poo 問題,現每天BB差不多飲到4 ozs 水,if result Ok 我即話比你知,好嗎?

別墅

Hi mn20000,
I would prefer my son to change back to normal milk powder if he can because 我怕飲得低敏太久會太過呵護腸胃, 所以我打算慢慢試轉A+,不過BB今天面上又多了紅點﹐所以要等好返才轉。
那麼你兒子是否一天裡一半喝S26HA一半喝牛欄牌?如果這樣可以改好poo poo,請告訴我。THANKS!

民房

Hi Aaff,

多謝你提醒我腸胃個point,之前一直冇唸過??!!其實我大仔也是食A十,而且食得好好,食到現在6歲都仲食緊.但BB食左
後則硬poo poo,經你提醒後我都想比番A十BB食,反正S26
都是same problem,right??
不錯,BB現在是兩餐牛欄及兩餐S26,如此類推,而poo poo
是keep on 一天一次,但我不敢叫你試哩!!!
另有一事想問,唔知你有冇見過大罐S26HA,哪裏可買到?

Ths and bye

:wink:

別墅

Hi mn20000,
我打電話問過惠氏,S26HA沒有大罐的。
BB昨天和今天都有poo poo,不過今天的比較少,好過沒有啦。

伯爵府

國民生產總值:16810

馬年勳章 BK Milk勳章

您好, 我個b豬依家兩個月, 佢食s26, 因為佢向醫院時食得幾好, 我有朋友向醫院做, 佢話醫院個d s26同街買係唔同. 我b豬兩日先有便便, 但佢面面無粒粒, 健康院d姑娘話係正常, d便便軟身就得, 你bb便便係唔係軟身????

別墅

係呀,是軟身。

伯爵府

國民生產總值:16810

馬年勳章 BK Milk勳章

正常, 唔使擔心

民房

Dear aaff,,

好多謝你幫我問惠氏呀.你真有心哩!!

祝大家BB快高長大啦!!

別墅

唔好客氣!
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎