網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

賣家已發貨,貨品已送到中轉站
廣東省 東莞市虎門龍眼7路55號
並由

張再強簽收

我應該如何叫這個中轉站將貨運到香港?我應該如何聯絡他們?我search左好耐都搵唔到方法

stocks已停留中轉站好耐 應如何解決?

男爵府

回覆 tc_518 的帖子

哪間集運公司啊?提供下網站來.

大宅

引用:回覆+tc_518+的帖子 哪間集運公司啊?提供

原帖由 acharsiu 於 13-04-15 發表

哪間集運公司啊?提供下網站來.
呢間係味dimbuy?

複式洋房

广东省东莞市虎门公司 已签收
[p=26, null, left]信息来源:圆通速递运单号:2871301487

[p=26, null, left]

[p=26, null, left]

[p=26, null, left]是不是看這個?

大宅

回覆:urgent!集運出問題了

去www.dimbuy.com有個貨物認領處,你入個速遞號碼,就可以認領

男爵府

不是,這只是快遞公司,不是集運公司!!你的中轉站是什麼集運公司來的?例:廣州集運/香港愛掏集運/新世代集運之類...不是快遞來的!!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我應該如何聯絡他們?我search 左好耐都搵唔到方法<-----你當初係點攞到佢地址寄比佢?

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

中轉站的意思係集運公司嗎? 你講個集運公司名出黎, 大家再幫你search.

水晶宮

tc_518 發表於 13-4-15 14:06
广东省东莞市虎门公司 已签收
信息来源:圆通速递运单号:2871301487
咁你唔係一開始就俾香港地址店家寄架咩 ?

而家送咗佢第二度, 有人簽收咗, 唔係咩中轉站來架..

你同店家講番, 要佢問番圓通到底係咩事, 件發 why 會係上面有人簽咗,

如果妳唔係俾錯咗咩鬼虎門地址人地, 就係快遞有錯, 大陸野請求店家幫你攪 !!

你而家先出聲既....就快過年啦喎...

大宅

認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

你用呢間係dimbuy黎架...而你個地址應該係舊地址, 下次記得用返佢地新地址喇...

新地址係: 東莞市虎門鎮赤崗富馬工業園點買貨運中轉站

認領程序:

Step1: 首先你抄左個快遞號碼先

Step2: 上呢個網址 https://www.dimbuy.com/ , 再click 去dimbuy物流

Step3: 跟住再搵 "貨物認領處"

Step4: 將快遞號填上, 再按 "開始認領"

Step5: 認領完之後, 就再按 "物流收集站"

Step6: 在 "物流收集站"中, 會看到你已認領的貨件, 再跟住去付款就可以運送返黎香港架喇!!

大宅

係dim buy 放多過10日要收倉租

Born to Blossom~~

大宅

你個地址係dimbuy~你自己都唔知咩?唔知你又入到呢個地址嘅?

首頁

尾頁

跳至