自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

只見過一次, 早兩年99有病入院, 醫生叫我地要有心理準備, 佢聽完就喊左出嚟, 好彩後來99無事咋~

水晶宮

回覆:你的C6容唔容易喊架?喊果次係點架?

我老公唔易喊,同距一齊12年,聽過/見過距喊三四次。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

mclam 發表於 13-4-26 16:43
c6好少喊,最近一次係我確診左有cancer, 佢驚我會c!

希望你早日康復!

侯爵府

回覆 starrykarrie 的帖子

好感人

子爵府

話時話,識左老公差不多20年,我未見過佢喊。係阿仔出世果刻,見佢好激動眼濕濕,好激動地同我講:(阿仔)出左世喇、出左世喇...我心諗:我都知啦,我岩岩bi佢出黎家嘛

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好難,真係無咩見過

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

mclam 發表於 13-4-26 16:43
c6好少喊,最近一次係我確診左有cancer, 佢驚我會c!
早日康復呀

男爵府

畀面勳章

引用:c6好少喊,最近一次係我確診左有cancer,+佢

原帖由 mclam 於 13-04-26 發表
保重呀!

珍珠宮

引用:我果個C6唔容易喊,但有一次佢知道佢會有第

原帖由 DragonBee 於 13-04-26 發表
我果個C6唔容易喊,但有一次佢知道佢會有第三個B時,激動到喊左出黎。

...
唔好意思,我諗起借錢個廣告

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:DragonBee+發表於+13-4-26+12:39+我

原帖由 Ling_P 於 13-04-26 發表
未拍拖, 佢話唔想辜負我, 叫我唔好鐘意佢, 喊!(雖然之後都一齊左)
拍左拖, 因為爸爸包二奶令佢對拍拖有心 ...
你們現在感情好嗎?

男爵府

回覆:DragonBee 的帖子

十年來只係見過佢註册時喊過,搞到我都喊埋—份

大宅

由拍拖到結婚11年只係見佢喊過一次,連結婚嗰日都無喊,反而係婚後無幾耐嘈過一次好大獲,先見佢喊過!

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+DragonBee+於+13-04-26+發表

原帖由 MrsSingSing 於 13-04-26 發表
唔好意思,我諗起借錢個廣告
無錯

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:DragonBee+發表於+13-4-26+17:12+你

原帖由 Ling_P 於 13-04-26 發表
一向都好好, 除左鬧交個時

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

好小,最近喊都成5年前奶奶走的時候

男爵府

畀面勳章

引用:話時話,識左老公差不多20年,我未見過佢喊

原帖由 mamee 於 13-04-26 發表
話時話,識左老公差不多20年,我未見過佢喊。係阿仔出世果刻,見佢好激動眼濕濕,好激動地同我講:(阿仔) ...
sweet sweet

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由+紅紅+於+13-04-26+發表佢睇Li

原帖由 alphabetagamma 於 13-04-26 發表
童真
佢剛剛仲喺車度聽Lion King隻歌

子爵府

好媽媽勳章

唔易喊,最近果次好似係戲院睇戲,我見佢用手指摸/r左下,由於太暗5肯定!

首頁

尾頁

跳至