興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:bernardvictoria 發表於 13-5-29 09:

原帖由 lilylilyc 於 14-04-17 發表
我隻金毛都係食呢隻, 食到佢 lam lam利 ( 真係咁好食咩?? ) 請問jm 妳邊到買幾錢? pm 我格下價.. ...
我見太子d pet shop賣595

男爵府

回覆 lilylilyc 的帖子

USA BUY http://www.vitacost.com/pet-naturals-of-vermont-hip-and-joint-extra-strength-for-dogs-chicken-liver

男爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

bernardvictoria 發表於 14-4-17 12:06

Wahhhh ~~~ 唔係Fa!!!!
人為善~ 福未將至, 禍巳遠離 .....

男爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

bernardvictoria 發表於 14-4-17 12:06

咁我介紹返俾妳 ........

男爵府

lilylilyc 發表於 14-4-17 12:54
咁我介紹返俾妳 ........
USA BUY

http://www.vitacost.com/pet-naturals-of-vermont-hip-and-joint-extra-strength-for-dogs-chicken-liver

大宅

finka 發表於 13-12-30 23:20
請問flexicose關節水得唔得? 我寶貝4個月,隻腳仔有時行行下會吊起,有時會行行下坐底,醫生話佢後腳輕微 ...
我D狗之前有食,ok架〜食完好快靈活返〜不過最重要唔好比佢跳同兩隻後腳企起身〜

大宅

Minniekidskids 發表於 14-2-18 03:02
咁狗糧邊隻好,針對老年犬關節
你可以試下Active care,我隻八哥唔肯食藥,食呢糧後有好轉〜

子爵府

bernardvictoria 發表於 13-5-12 19:53
我用這個超勁,我Ceci 之前腳腳十字x帶有事,上vitacoat 訂,依家好返晒la

http://www.vitacost.com/ ...
不好意思,我的玩具貴婦最初不願走,後來發現原來是腳仔突然走不動,所以不肯郁,到醫生檢查、驗血、照xway都找不到原因,打了消炎止痛後,開始肯走動,但仍然走得很硬,想問你說在vitacost買的藥可會有幫助?

男爵府

引用:Quote:bernardvictoria+發表於+13-5-12+19:

原帖由 carlychoy 於 14-04-18 發表
不好意思,我的玩具貴婦最初不願走,後來發現原來是腳仔突然走不動,所以不肯郁,到醫生檢查、驗血、照xway ...
Sorry,我唔清楚你poodle的情況,我ceci的情況是醫生話佢十字靭帶c裂,要做手術,但因之前做過割膀胱石手術手術,我唔想佢一年做兩次,所以我比哩樽補品佢食,現在好返好耐lu,我其他寶寶都有食,食左都有兩年

carlychoy  THX for answering  發表於 14-4-18 23:52

複式洋房

lilylilyc 發表於 14-4-17 00:25
我隻金毛都係食呢隻, 食到佢 lam lam利 ( 真係咁好食咩?? ) 請問jm 妳邊到買幾錢? pm 我格下價.. ...
請問CANIQUIN SOFT CHEWS邊度買平?

男爵府

回覆:clotkc 的帖子

我係官塘某英文名shop買360蚊一盒,不過上個月老细話今年年頭廠商會加價,所以我一次過買左3盒,依家就黎2月可能已經加左價了。

大宅

引用:我係官塘某英文名shop買360蚊一盒,不過上

原帖由 lilylilyc 於 15-01-30 發表
我係官塘某英文名shop買360蚊一盒,不過上個月老细話今年年頭廠商會加價,所以我一次過買左3盒,依家就黎2 ...
Can u pm me

男爵府

small_rain_23 發表於 15-1-30 13:55
Can u pm me
PM u already ~

子爵府

貓狗褓姆 DHA勳章 畀面勳章

回覆 sophialing 的帖子

我狗狗食尼隻ok喎,我介紹好多狗食都好番晒。

首頁

尾頁

跳至