美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

本來覺得好貴,5捨得買,但上星期攞左 domoxxxx w. 既 sample, 嘩!訂一個月都要3千幾,一年成4皮,連茶既都咁貴,不如都係買部機返泥自己玩吓,希望有用

總有離別的時候

別墅

回覆:新玩具 ~ cutey up 第2代

我用第一代,有用呢,最初要曰日用,做面記得做好保濕,一個月到啦好見效,連我老公唔聲唔聲攞來碌肚。

大宅

回覆:Chowying 的帖子

同第一代比 多左咩功能呢?

洋房

效果如何?
我都猶豫緊tripollar stop or R1~~

男爵府

引用:本來覺得好貴,5捨得買,但上星期攞左+domo

原帖由 Chowying 於 13-05-14 發表

本來覺得好貴,5捨得買,但上星期攞左 domoxxxx w. 既 samp ...
係邊買嫁

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

LAMCHIUYEE 發表於 13-5-15 00:48
我用第一代,有用呢,最初要曰日用,做面記得做好保濕,一個月到啦好見效,連我老公唔聲唔聲攞來碌肚。

...
多謝提醒 琴日雞手鴨腳咁試左一次, 毛孔真係細左, 係以前搽乜都冇試過!
總有離別的時候

翡翠宮

tiffytiffy2002 發表於 13-5-15 01:26
同第一代比 多左咩功能呢?
多左冇針破壁導入 + 紅/藍光
總有離別的時候

翡翠宮

paul621 發表於 13-5-15 01:33
效果如何?
我都猶豫緊tripollar stop or R1~~
我琴日試左1次, 都 ok, 毛孔細左. stop 以前我有諗過, 但我5 like 佢分開面同身, 本來想買團購
果部 cutey up 呀, 平 stop 好多. 我買 R1係貪佢有埋冇針導入, 屋企有咩咪導入咩囉, 當然, 我已經睇中左 Bicelle sca set, 過2日去入貨.
總有離別的時候

翡翠宮

winniexwinnie 發表於 13-5-15 02:11
係邊買嫁
都係 yahoo la
總有離別的時候

男爵府

畀面勳章

回覆:新玩具 ~ cutey up 第2代

丫烏賣緊幾錢?

翡翠宮

wong_cat 發表於 13-5-15 11:27
丫烏賣緊幾錢?
$ 5100
總有離別的時候

水晶宮

引用:Quote:wong_cat+發表於+13-5-15+11:27+丫烏

原帖由 Chowying 於 13-05-15 發表
$ 5100
Wow

洋房

請繼續share 效果

我猶豫緊、以rf function黎講, 好似tripollar好過cutey up~~

翡翠宮

回覆 paul621 的帖子

其實效用邊個好d, 我5識分, 人人講既都5同, 啱啱另一個 post, 有jm 講, stop 佢用就爆 side 瘡,mouth: 但比佢媽咪又冇喎, 所以, 我都係揀功能 ja
總有離別的時候

翡翠宮

琴日又用左1次. 感覺非常好, 夜晚訓覺重摸住塊面, 覺得滑左好開心 , 搽既同佢真係冇得
比, 我e家要好勤力, 睇吓我d super 頸紋佢攪5攪得掂.

總有離別的時候

侯爵府

引用:Quote:winniexwinnie+發表於+13-5-15+02:11

原帖由 Chowying 於 13-05-15 發表
都係 yahoo la
How much? 我用緊tripollar ,朋友用DR Dxxx : 新果款十級,又好似幾好,想考慮一下多買一部。

kckammy

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+Chowying+於+13-05-15+發表都

原帖由 kckammy 於 13-05-17 發表
How much? 我用緊tripollar ,朋友用DR Dxxx : 新果款十級,又好似幾好,想考慮一下多買一部。

...
Dr D 果款好貴 我冇考慮呀,不過,佢個導頭個 shape 應該會舒服d. 我都諗左好耐,買邊部好,覺得身都可以做的應該 power 會勁 d , 同埋偶然都可外 look 吓個肚玩吓 ma. curey up 2 我一共試做左3 次, 用1度都feel 到微暖,2度就已經頗熱。效果都5錯,but 佢個導頭 look 額頭會有d 銀。如果你唔 like 佢個冇針導入就5好㨂呢部,會side 左囉,但我就好鐘意呀,買左$ 5100.

總有離別的時候

男爵府

Chowying 發表於 13-5-19 17:49
Dr D 果款好貴 我冇考慮呀,不過,佢個導頭個 shape 應該會舒服d. 我都諗左好耐,買邊部好,覺得 ...

請問你用成點 ?
我由舊年想買到出新機都未決定買那種rf機 ,
我想用黎減雙下巴 , 同肚腩 呀!

大宅

回覆:gigi2001 的帖子

減完肥,肚皮巢,請推介邊部收緊,謝謝

洋房

謝謝分享~
咁收緊、去紋效果如何?

首頁

尾頁

跳至