美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

係屈臣萬寧有售既減肥產品邊隻有效?

請問係屈臣萬寧有售既減肥產品邊隻有效呢?因我唔可以去美容院或睇減肥醫生,只可以買現成既產品,請介紹,謝謝!

侯爵府

Re: 係屈臣萬寧有售既減肥產品邊隻有效?

I tried the one 琦琦賣廣告, finished half box and lost 2-3 pounds (instruction is 2 times a day, but sometimes I only eat 1 time). But start to have stomach-pain (years ago I have stomach-pain quite frequently and these few years only occassionly pain), so I stopped eating the balance half box.

大宅

1. TENSE SLIM--(BY 廖碧兒)一飲完食野就疴到飛起
2.康婷--心跳bump bump聲
3.extreme--ok的
4.
http://i196.photobucket.com/albums/aa182/sandylaw2323/1086480846.gif

侯爵府

"TENSE SLIM--(BY 廖碧兒)一飲完食野就疴到飛起 "

I drinked 3-4 bottles. No "疴到飛起", but always "咕咕声肚&不太舒服"

複式洋房

我只飲過"助助身茶",一d 效都無。
「你們要靠主常常喜樂,我再說,你們要喜樂」 腓立比書4:4

複式洋房

i tried extrim a couple yrs ago, can i lost nearly 10 lbs a month...
我最愛我扁扁,QQ ,冬冬 有佢o地我就心滿意足 ;-) :-D :-P

首頁

尾頁

跳至