網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 13-6-6 00:19
通璽有無一個叫小周既客服add你地呀? 佢唔係主客服既旺旺, 係另一個旺號黎
因為佢頭先add左我, 話以後有咩 ...

無ADD我嘅?

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 13-6-5 23:12
oh, 咁秀天有無話點樣查物流?

應該無得網上查啩? 以前我買沙發賣家幫我發物流都係咁寫, 都係無得CHECK, 果次要成三日我係旺旺賣家叫佢聯絡問幾時到GE, 依家秀天咁快都唔使查喇. 不過都唔多關我事, 我無幾何發呢區.

侯爵府

YUUI 發表於 13-6-5 23:18
可能有人會覺得係架,不過唔理咁多,清者自清,
聽講秀天有睇呢個網,係時候叫秀天出糧比我地
講真, 我地幾個又真係成日上黎吹水報料GE, 有時重響第二個POST講秀天TIM, 係好唔怕講, 打手版主識分GA.

侯爵府

QMAGGIE 發表於 13-6-5 16:04
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

各位JM, 呢個QMAGGIE今日踩上黎講左咩俾版主禁左呀? 八黎聽下吖. 佢好似係幫果個姓葉GE?

大宅

回覆:Part 2(1樓群發更新:5-6)秀天集運報料區, 用家必入

又係post 個條link

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 13-6-5 23:13
咁c蠢, 佢想笑死人咩

呢間真係c蠢GA, 明俾人禁完重係用唔同名上黎再推, 不如將時間做好D本份好過喇.

好似秀天, 間新公司佢夠可以唔認係佢地開GE, 然後搵人上黎出帖推喇, 但佢寧願擺明姿態出晒群發同我地講, 明刀明槍咪重好.
抵我俾個LIKE佢GA!

我今次都問過佢,佢話秀天果牌搬倉攪到太多中/差評會嚇到新客唔敢幫趁,所以開過間新公司從新黎過,我重笑佢咁做我地叫"洗底",唔知佢明唔明呢,但我唔識點樣寫書面化d.

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Obe2009 發表於 13-6-6 01:23
無ADD我嘅?

你頭先有無online?
佢係夜晚11點幾add我, 我本身同緊通璽個主客服say hi的

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Obe2009 發表於 13-6-6 01:27
應該無得網上查啩? 以前我買沙發賣家幫我發物流都係咁寫, 都係無得CHECK, 果次要成三日我係旺旺賣家叫佢 ...

咁又係, 佢咁鬼快送到, 唔查都ok

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 13-6-6 01:53
你頭先有無online?
佢係夜晚11點幾add我, 我本身同緊通璽個主客服say hi的
...

有呀,不過唔知係咪頭先我部腦無電熄左一陣呢。。。。。。。。。

唔緊要喇,佢遲早都會搵我GE.

珍珠宮

Obe2009 發表於 13-6-6 01:38
各位JM, 呢個QMAGGIE今日踩上黎講左咩俾版主禁左呀? 八黎聽下吖. 佢好似係幫果個姓葉GE? ...

又係例牌post條link出黎, 佢好似周圍留腳毛
話明呢度係秀天報料區, 仲走入黎踩場

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 13-6-6 00:03
我去左通璽個網見到你地幾個jm分開拍幾條link

點睇到GA? 我淨係識睇運價見到自己俾左3個好評佢咋,見唔到其他人GE?

(好鬼好笑,第一個係秀天俾通璽GA!)

珍珠宮

Obe2009 發表於 13-6-6 01:50
呢間真係c蠢GA, 明俾人禁完重係用唔同名上黎再推, 不如將時間做好D本份好過喇.

好似秀天, 間新公司佢夠可 ...

秀天認左佢好過, 除非佢又轉新貨倉地址0者, 如果唔係咪又穿煲咁仲衰
係呀, 秀天4月收左好多中差評, 新客都未必敢試

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 13-6-6 01:59
又係例牌post條link出黎, 佢好似周圍留腳毛
話明呢度係秀天報料區, 仲走入黎踩場
...

咁係喇,我見過呀,佢地唔止一個GA, post左link之後會有第二個名再引用番條link,就係咁佢俾版主刪完我至睇到咋。

我地呢度睇怕佢地唔敢再黎喇。

侯爵府

瑤瑤,你覺得我地個SUBJECT使唔使改名加埋"通璽"好呀?

以後係咪要改口叫通璽呢?真係要慢慢習慣下至得。

珍珠宮

Obe2009 發表於 13-6-6 02:00
點睇到GA? 我淨係識睇運價見到自己俾左3個好評佢咋,見唔到其他人GE?

(好鬼好笑,第一個係秀天俾通璽GA! ...

我睇左成交紀錄咋嘛, 放心睇唔到你地全名架, 只係見到頭同尾既字, 幾條link都拍左咁囉
你記唔記得以前秀天係新開0個陣, 舊a/c充值平台都有份比好評

珍珠宮

Obe2009 發表於 13-6-6 02:06
咁係喇,我見過呀,佢地唔止一個GA, post左link之後會有第二個名再引用番條link,就係咁佢俾版主刪完我至 ...

咪係, 見一個殺一個就岩喇

珍珠宮

Obe2009 發表於 13-6-6 02:08
瑤瑤,你覺得我地個SUBJECT使唔使改名加埋"通璽"好呀?

以後係咪要改口叫通璽呢?真係要慢慢習慣下至得 ...

係喎, 多謝你提一提我, 我而家update埋個新名先, 雖然我地都叫慣左秀天

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 13-6-6 02:04
秀天認左佢好過, 除非佢又轉新貨倉地址0者, 如果唔係咪又穿煲咁仲衰
係呀, 秀天4月收左好多中差評, 新客都 ...

無錯,坦白從寬吖嘛,當日係特殊情形佢安排唔妥當啫,依家幾好吖,屯门/天水圍條線咁快話做就做到,上水/粉山嶺又就黎開通到,用左新公司相信好快D人唔會再記住以前D野喇。

我今晚拍左秀天發幾件貨去我屋企,今次睇下全一快唔快先。

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 13-6-6 02:09
我睇左成交紀錄咋嘛, 放心睇唔到你地全名架, 只係見到頭同尾既字, 幾條link都拍左咁囉
你記唔記得 ...

我一開始就拍秀天,但果時無睇評價GA, 我信麥豬豬跟佢用咋,佢成日都有好介紹俾我GA. 係WOR,佢呢牌靜左GE?

子爵府

Obe2009 發表於 13-6-6 02:22
我一開始就拍秀天,但果時無睇評價GA, 我信麥豬豬跟佢用咋,佢成日都有好介紹俾我GA. 係WOR,佢呢牌靜左G ...
我費事上嚟介紹又比人話係打手,講嘢太直又怕得罪人都唔知,咪講少句囉!

首頁

尾頁

跳至