用戶登入

找回密碼 | 註冊

14oC.55%

義工

網購天地 今日: 189|主題: 62253

跳至
樓主: 瑤瑤~
[淘寶] Part 2秀天通璽集運苦主申訴區  

別墅

國民生產總值:745

BKXmas勳章

回覆:Part 2(1樓群發更新:30-5)秀天集運報料區, 用家必入

10 hkd 都可以接受到!好過俾10 rmb

珍珠宮

國民生產總值:41881

雞年勳章 2017勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

zater 發表於 13-6-1 19:33
我 5月6號果轉, 全一都好快, 夜晚發貨, 第二朝中午收到, 不過係浙江去深圳果度耐左 d, 用左 2-3日. ...

可能你0個日少貨呀, 因我試過浙江轉深圳, 真係一日就ok左
我估佢地未必真係日日有車浙江去深圳

珍珠宮

雞年勳章 2017勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Obe2009 發表於 13-6-1 22:24
收貨人我不嬲都寫小吳/趙生(Axxxx), 然後地址又再寫。

各位發貨俾秀天一定要有客戶編號至得,咪未必會搵到 ...

係呀, 我都set埋編號入去個收貨地址0個度, 方便佢貨倉整理

珍珠宮

Obe2009 發表於 13-6-1 22:28
今朝收果轉貨真係好開心,晨早流流收電話(我十點幾起身)話廿分鐘送到,跟住真係十一點多d就收到貨。 拆 ...

佢平時都係上午派黎嗎?
定係因為今日星期六只派上午呢

珍珠宮

pandat 發表於 13-6-1 23:17
送上樓要比10hkd,另外佢地仲有超時賠付

我上次貨到香港拖左5日先派, 佢無賠錢呀, 不過我都無逼佢賠

珍珠宮

maggietai 發表於 13-6-1 23:36
10 hkd 都可以接受到!好過俾10 rmb

係呀唔算貴啦, 如果d野輕身既自己落樓拎仲可以慳返

男爵府

國民生產總值:6606

BKXmas勳章

回覆:Part 2(1樓群發更新:30/5)秀天集運報料區, 用家必入

我今轉都用返佢
因佢話6月我嗰度未洗收附加費住!

珍珠宮

yanbeebee 發表於 13-6-2 00:48
我今轉都用返佢
因佢話6月我嗰度未洗收附加費住!

咁好?

侯爵府

國民生產總值:20118

BKXmas勳章

瑤瑤~ 發表於 13-6-2 00:18
佢平時都係上午派黎嗎?
定係因為今日星期六只派上午呢

平時係下午2-6, 送貨個哥哥仔多數預早四, 五個字打黎跟住就送到. 今次係第一次星期六收貨咋, 可能星期六行程唔同?

珍珠宮

Obe2009 發表於 13-6-2 02:42
平時係下午2-6, 送貨個哥哥仔多數預早四, 五個字打黎跟住就送到. 今次係第一次星期六收貨咋, 可能星期六 ...

因為我之前問過秀天, 佢話全一星期六開半日工, 只派工商件唔派住宅
但可能你0個區星期六無咩工商件要送, 所以哥哥仔今日得閒派埋比你先

珍珠宮

國民生產總值:39025

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

引用:Quote:Obe2009+發表於+13-6-1+22:24+收貨人

原帖由 瑤瑤~ 於 13-06-02 發表
係呀, 我都set埋編號入去個收貨地址0個度, 方便佢貨倉整理
寫左編號仲洗吾洗寫自己名

珍珠宮

hinghing0128 發表於 13-6-2 12:26
寫左編號仲洗吾洗寫自己名

唔洗架喇, 編號已代表你

伯爵府

國民生產總值:15077

BKXmas勳章

回覆:Part 2(1樓群發更新:30/5)秀天集運報料區, 用家必入

我重投秀天懷抱,希望佢對我好d

珍珠宮

mikako1205 發表於 13-6-2 21:19
我重投秀天懷抱,希望佢對我好d

好, 用完等你報告下

珍珠宮

國民生產總值:39025

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

引用:Quote:hinghing0128+發表於+13-6-2+12:26+

原帖由 瑤瑤~ 於 13-06-02 發表
唔洗架喇, 編號已代表你
THX,我琴日寄左四單野去

大宅

國民生產總值:4048

陪月勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

其實我有興趣做佢地個自提點...

珍珠宮

hinghing0128 發表於 13-6-2 22:37
THX,我琴日寄左四單野去

唔洗客氣, 到時再報告下

珍珠宮

KonnyGreen 發表於 13-6-2 23:38
其實我有興趣做佢地個自提點...

jm你係邊區架?
打算借屋企地址做自提點?

大宅

國民生產總值:4048

陪月勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

瑤瑤~ 發表於 13-6-3 00:42
jm你係邊區架?
打算借屋企地址做自提點?

YES..我住九龍區... UM...可能都係無咩用, 佢地應該想天水圍同元朗區個D人做~

子爵府

國民生產總值:14718

BKXmas勳章

有冇屯門,天水圍,元朗既jm呢兩日拍左秀天?想知會發咩速遞

12345678910... 221
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎