用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
14oC.55%

義工

網購天地 今日: 187|主題: 62253

樓主: 瑤瑤~
[淘寶] Part 2秀天通璽集運苦主申訴區  

子爵府

國民生產總值:14718

BKXmas勳章

引用:Quote:YUUI+發表於+13-6-5+18:26+咁都敢幫

原帖由 tears 於 13-06-05 發表
所以 D 對話係打手同打手 (全新 account) o既對話
本身用集運都有一定風險,但呢間唔經淘寶既集運仲危,希望無人中招

男爵府

國民生產總值:8160

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

引用:Quote:YUUI+發表於+13-6-5+18:26+咁都敢幫

原帖由 tears 於 13-06-05 發表
所以 D 對話係打手同打手 (全新 account) o既對話
佢地打字d形式係一樣,每一句句後都有...做分隔

珍珠宮

國民生產總值:41881

雞年勳章 2017勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Obe2009 發表於 13-6-5 11:44
如果佢有上黎睇就知你唔鍾意光頭佬派, 光頭靚仔得唔得呀?

光頭好難靚仔架喎

珍珠宮

雞年勳章 2017勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Obe2009 發表於 13-6-5 11:50
我不嬲都用秀天旺旺佢GA, 以前就一直用佢前身果間直到佢叫我用秀天我至轉.

秀天起碼重有埋客服覆, 新呢間 ...

我暫時都係繼續用秀天A/C旺旺, 因為佢秀天A/C係長期ONLINE, 反而新開0個間凌晨OFF左
同埋秀天A/C都覆得快, 唔特登轉啦, 除非佢要我地轉先轉

珍珠宮

YUUI 發表於 13-6-5 12:58
你地依家發邊個堔圳地址?

我尋晚問過佢, 佢話舊0個個深圳地址仍然可以用架, 趙生都仲0係度
我諗如果你發舊地址, 收貨人填返趙生
發新地址, 就填徐生

珍珠宮

ngachi 發表於 13-6-5 15:58
我覺得呢排多左好多打手,出面咪有個人成日推介騰飛集運既,佢由被一登記ac就出post, 到依家前前後後出左3 ...

同意, 雖然唔可以話新國民就一定係打手, 但個個POST都係咁SELL, 太刻意反而無信心用

珍珠宮

ching156423 發表於 13-6-5 16:17
我琴日夜晚7點鐘左右話齊貨!俾單no計後10分鐘吾夠話齊-_-拍左一個鐘左右改價錢!我就好快付款!岩岩已然收 ...

咁快收到你真係好好彩呀
不過你下一次再用, 全一新界區已經開始收30蚊附加費啦
如果唔想比附加費, 你元朗要出市中心自提了, 屯門天水圍就有送貨服務(唔係全一, 而係秀天員工送貨)
收費可以睇返群發消息

珍珠宮

tears 發表於 13-6-5 16:22
你就好啦, 我o個間用圓通, 今天無望了

跟踪时间 跟踪状态(查快递WWW.CKD.CC)

係咪送住宅?
2日到都OK既

珍珠宮

ilovehapi 發表於 13-6-5 17:50
前1000名客户個惊喜係減5蚊
今次膽粗粗用左佢...
今日出貨, 不過佢話出左車, 要聽日先送到 :naugh ...

你係邊區架? 用全一定係秀天自家送貨?

珍珠宮

ilovehapi 發表於 13-6-5 17:52
又有群发喇

【群发】关于香港派送最新安排如下:上水/粉岭派送,价格为首重15续重5(送貨费10HKD ...

已update左1樓

珍珠宮

rachelchow 發表於 13-6-5 18:28
我今日發貨都同佢拍左5條link,平左5蚊比我!

其實拍5條link, 咁佢要比5個物流no.你定點架?

珍珠宮

YUUI 發表於 13-6-5 18:36
本身用集運都有一定風險,但呢間唔經淘寶既集運仲危,希望無人中招

同意, 我一定唔會幫襯, 秀天都夠晒平, 無咩必要冒險

珍珠宮

ngachi 發表於 13-6-5 19:03
佢地打字d形式係一樣,每一句句後都有...做分隔

點都會有d破綻

大宅

國民生產總值:2024

BKXmas勳章

引用:Quote:rachelchow+發表於+13-6-5+18:28+我

原帖由 瑤瑤~ 於 13-06-05 發表
其實拍5條link, 咁佢要比5個物流no.你定點架?
加入購物車,合拼比錢囉!佢會教埋你架!哈哈!佢想D人拍多D比多D好評一個人變5個人

大宅

國民生產總值:2024

BKXmas勳章

引用:Quote:YUUI+發表於+13-6-5+12:58+你地依家

原帖由 瑤瑤~ 於 13-06-05 發表
我尋晚問過佢, 佢話舊0個個深圳地址仍然可以用架, 趙生都仲0係度
我諗如果你發舊地址, 收貨人填返趙生
發 ...
佢話其實個地址一樣架喎

侯爵府

國民生產總值:20118

BKXmas勳章

ngachi 發表於 13-6-5 15:58
我覺得呢排多左好多打手,出面咪有個人成日推介騰飛集運既,佢由被一登記ac就出post, 到依家前前後後出左3 ...

佢咪話唔知點解之前個POST CLOSED左GE? 而且講野唔清唔楚, 又話俾40蚊送住宅, 當我地傻GE LOR.

子爵府

BKXmas勳章

引用:Quote:ngachi+發表於+13-6-5+15:58+我覺得

原帖由 Obe2009 於 13-06-05 發表
佢咪話唔知點解之前個POST CLOSED左GE? 而且講野唔清唔楚, 又話俾40蚊送住宅, 當我地傻GE LOR.

Obe,你親戚今日收左貨未?

子爵府

BKXmas勳章

瑤瑤~ 發表於 13-6-5 20:13
同意, 我一定唔會幫襯, 秀天都夠晒平, 無咩必要冒險
咁用秀天好地地無謂轉呀,何況都搵唔到比佢平既送住宅集運

男爵府

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

Obe2009 發表於 13-6-5 21:09
另一個post好多JM問佢拎pm, 希望佢地唔會受影響喇

男爵府

瑤瑤~ 發表於 13-6-5 20:15
點都會有d破綻
咪就係, 呢間野得都冇料到

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎