網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

ilovehapi 發表於 13-6-5 17:50
前1000名客户個惊喜係減5蚊
今次膽粗粗用左佢...
今日出貨, 不過佢話出左車, 要聽日先送到 :naugh ...

唔制呀, 無叫你拍多幾個都減5蚊?

侯爵府

YUUI 發表於 13-6-5 18:19
係咪旺旺名姓葉果間?

姓葉果個係另一間, 成日有新人答集運帖就POST LINK, 但一出就俾版主刪除/禁言............版主認住佢GA LA!

伯爵府

Obe2009 發表於 13-6-5 21:45
姓葉果個係另一間, 成日有新人答集運帖就POST LINK, 但一出就俾版主刪除/禁言............版主認住佢GA LA ...
果條LINK我無CLICK入去,無印象,但佢地咁樣個個POST都留LINK,做得太明顯

大宅

引用:Quote:ching156423+發表於+13-6-5+16:17+我

原帖由 瑤瑤~ 於 13-06-05 發表
咁快收到你真係好好彩呀
不過你下一次再用, 全一新界區已經開始收30蚊附加費啦
如果唔想比附加費, 你元朗 ...
我收到啦!唉!自取我手上有2間-_-我想要送貨!唉!我寧願依家咁!又要轉啦!減小tb

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 13-6-5 20:12
其實拍5條link, 咁佢要比5個物流no.你定點架?

我拍3個都係同一NO. ga, 物流公司:通玺集运; 运单号码:TX字頭.

我追蹤物流動態見寫住: 该物流公司不支持跟踪信息查询

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ching156423 發表於 13-6-5 22:12
我收到啦!唉!自取我手上有2間-_-我想要送貨!唉!我寧願依家咁!又要轉啦!減小tb:too ...

如果你唔介意要比附加費, 你可以照同秀天講, 幫你發全一, 咁咪可以送貨囉
除非你唔想比附加費, 咁就要搵過其他集運啦
全一根本唔想做新界區住宅訂單, 無法啦

侯爵府

YUUI 發表於 13-6-5 22:03
果條LINK我無CLICK入去,無印象,但佢地咁樣個個POST都留LINK,做得太明顯

我記得佢地, 因為上次呢個姓葉GE自己上TB登記用左個名有YIP字(定係直情用佢間野入面個旺旺名), 上黎扮用左間新集運好好要推介俾大家, 跟住即刻有JM踢穿佢, 所以我印象好深LOR.

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 13-6-5 22:26
如果你唔介意要比附加費, 你可以照同秀天講, 幫你發全一, 咁咪可以送貨囉
除非你唔想比附加費, 咁就要搵過 ...

ching156423係邊區GA? 秀天依家唔係新界區開通左10蚊送上樓咩? 我追唔切update唔到呀........

侯爵府

係喇, 岩岩CHECK到EMAIL我朋友個姑奶話今晚6點幾佢件貨送到上門喇, 估唔到屯门呢條線秀天自己送真係做到今發明至又幾好WOR, 反而我地用全一有時要多一日TIM呀. 總算不負我朋友所托, 安樂晒!

侯爵府

各位JM, 通玺個 "玺"字速成打唔打到呀? (我cut & paste咋..)

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Obe2009 發表於 13-6-5 22:38
各位JM, 通玺個 "玺"字速成打唔打到呀? (我cut & paste咋..)

玺 = 璽 = 一戈

伯爵府

Obe2009 發表於 13-6-5 22:24
我拍3個都係同一NO. ga, 物流公司:通玺集运; 运单号码:TX字頭.

咁今日收到貨未?

伯爵府

Obe2009 發表於 13-6-5 22:35
係喇, 岩岩CHECK到EMAIL我朋友個姑奶話今晚6點幾佢件貨送到上門喇, 估唔到屯门呢條線秀天自己送真係做到今 ...
依家先睇到,睇黎唔錯喎

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Obe2009 發表於 13-6-5 22:31
ching156423係邊區GA? 秀天依家唔係新界區開通左10蚊送上樓咩? 我追唔切update唔到呀........

佢岩岩有講佢係元朗呀, 所以我就同佢講元朗要出市中心自提囉, 屯門天水圍先係送貨呀
我1樓有update秀天最新既群發呀, 有需要去1樓睇返

珍珠宮

Obe2009 發表於 13-6-5 22:35
係喇, 岩岩CHECK到EMAIL我朋友個姑奶話今晚6點幾佢件貨送到上門喇, 估唔到屯门呢條線秀天自己送真係做到今 ...

正喎, 估唔到真係咁有效率

珍珠宮

rachelchow 發表於 13-6-5 20:55
加入購物車,合拼比錢囉!佢會教埋你架!哈哈!佢想D人拍多D比多D好評一個人變5個人

...

咁鬼馬

珍珠宮

rachelchow 發表於 13-6-5 20:59
佢話其實個地址一樣架喎

係喎我都唔係好明, 不過既然佢話得就ok了

珍珠宮

YUUI 發表於 13-6-5 21:19
咁用秀天好地地無謂轉呀,何況都搵唔到比佢平既送住宅集運

仲要有齊深圳浙江兩個倉, fit晒(我地似唔似打手呀?)

珍珠宮

ngachi 發表於 13-6-5 21:25
咪就係, 呢間野得都冇料到

佢地好似被版主封左a/c? 0徙晒d心機

珍珠宮

Obe2009 發表於 13-6-5 21:36
唔制呀, 無叫你拍多幾個都減5蚊?

可能那位jm係新客, 秀天唔敢咁多要求掛, 嚇走人地咪無下次囉
我地幫襯到熟晒, 所以就會叫你刷刷信譽

首頁

尾頁

跳至