•   黃色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供 27oC 70 %

嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 自由講場 深圳買磁磚 / 傢俱 點先可以送到香港?
go

深圳買磁磚 / 傢俱 點先可以送到香港?

大宅

雖然好多間深圳建材百貨公司都有提供貨運服務,偏偏我睇岩O個間"百安居 B&Q"要自己搵物流公司!!!!! 有D Sales提醒我地搵D集運公司做可以仲平,但係網上搵過多數做淘寶生意唔岩用,一般磁磚公司都係講緊HKD250/一噸的價錢,但係自己搵唔到依D公司,大家有無reference可以提供??謝謝!!

大宅

求救!!!

大宅

回覆:深圳買磁磚 / 傢俱 點先可以送到香港?

Hi~~點丫你間屋?我幫你問下,希望有人覆啦

子爵府

回覆:噢賣打令 的帖子

咁佢地報價幾錢呀?

男爵府

回覆:深圳買磁磚 - 傢俱 點先可以送到香港?

寶安北路有條巷全部係運輸公司,專承包運建材生意,但exact location我都唔記得了

大宅

謝謝,間屋都未收樓,裝修仲傾緊報價~~

運輸我仲未搵到,會去kiwimama 講的寶安北路搵下.....

子爵府

可以試下呢間:
梁氏物流有限公司
HK: 2231-3563

複式洋房

回覆:深圳買磁磚 - 傢俱 點先可以送到香港?

喺B&Q東行一個街口,有一個好大型嘅「長城物流園」,入邊好多物流公司,可以比較選擇。當年我唔知,用咗最搵笨嘅方法……貓喺B&Q出貨閘口等D代收提貨嘅貨VAN,睇邊嗰哥哥仔靚仔斯文好聲氣嘅,咪揀佢間公司做啦

Kiss baby Angel  ^0^

大宅

Thanks all!!! will try try