用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

烹飪錦囊 今日: 196|主題: 91876

go [菜式] 簡易黑醋骨嘅延續:黑醋蛋

公爵府

國民生產總值:28446

昨晚整黑醋骨 http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7719271&extra=&page=1

熄火後放入幾隻烚蛋,留低醋汁料,連同蛋一齊雪入雪櫃,今日食,用微波爐叮1分半鐘(連半碗汁,喺蛋上用叉拮2吓)。同薑醋蛋差唔多味。碗中嘅烏冬係我親手搓同切嘅。

王國熱話
請分享下大家家裡買咩平底鑊比工人煮飯...
個工人專登留番幾件衫星期六先熨
隔夜飯餸
resign letter

公爵府

國民生產總值:28446

回覆:簡易黑醋骨嘅延續:黑醋蛋

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

TAOTAOLEE    發表於 13-6-4 23:33
manicheung    發表於 13-6-4 23:04

水晶宮

國民生產總值:71288

探索開創型 馬年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

國民生產總值:2222

大宅

國民生產總值:3401

男爵府

國民生產總值:6256

回覆:簡易黑醋骨嘅延續:黑醋蛋

大宅

國民生產總值:2211

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎