美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

去暗蒼印

成面都係暗蒼印,想問下有咩快,靚,正方法可以去暗蒼印??用精華素or面膜or...其他方法呢?唔該比d意見丫!

民房

Re: 去暗蒼印

kaiyee 寫道:
成面都係暗蒼印,想問下有咩快,靚,正方法可以去暗蒼印??用精華素or面膜or...其他方法呢?唔該比d意見丫!

你試吓 bioderma 的 white objective pen 啦, 好得o架....
我之前面上都有幾個印, 係個醫生介紹我用, 我用咗 2 支度啦, d 印退哂, 連 d 斑都減退埋....我有剩果d都無嘥度, 用佢搽埋之前被蛟咬留下的啡色印...(醫生教我搽的), 我起初都唔信, 不過諗住就咁擺响度...都係試吓啦...都無壞吖...點知真係連呢d印都 work 喎....我個 friend 仲話諗住用佢黎搽"格肋底" 等佢可以白 d ....
不過就算去到 d 斑同印都好啦....平時唔勤力 d 搽防曬都係無用...因為 d 斑好易畀太陽曬吓就走出黎...
好討厭....
你試吓啦, 希望可以幫到你啦...

大宅

真係咁好, 請問在那裡買, 機多錢, 我都要試下先, 面上勁多斑&印. 請pm我.
thanks!

大宅

我之前就買過支forever的ALOE PROPOLIS CREAM, 我就搽d整損左之後留下的印, 都ok架

[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

民房

請間forever的ALOE PROPOLIS CREAM在那裡買?大約幾錢?甚樣搽? 謝謝!

大宅

Hi, vodka_lime
請問在那裡買&幾多錢呀? 請pm我. Thanks

大宅

forever的ALOE PROPOLIS CREAM
我有得代買..
$110..
具殺菌及消毒作用,溫和不刺激,且能淡化疤痕使肌膚光滑
謝謝!!

大宅

我都係在BK度搵人幫我買, 幾錢唔記得, 只記得唔貴, 用法我都係就咁搽落去, 個時係我表姐見我隻手俾蚊咬到一個二個印, 叫我試下用, 我自己就試左work, 之前我俾野挖到有兩大條痕, 幾驚有"拿", 我唔理咁多, 日搽夜搽, 好彩而家冇左條痕咋:wink:

yanmilaw 寫道:
請間forever的ALOE PROPOLIS CREAM在那裡買?大約幾錢?甚樣搽? 謝謝!
[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

大宅

我知道bioderma 的 white objective pen 幾多錢啦, 萬寧有得買280.00, 今天有8折, 我都剛買了, 大家試用後一齊來報告效果如何, 好唔好?

大宅

Hi w_e_n_5201314

有幾大瓶?Thanks

大宅

kaiyee 寫道:
Hi w_e_n_5201314

有幾大瓶?Thanks

HIHI
有113G..可以用好幾個月
TKS

民房

你在那間萬寧買?我間萬寧好細不知有冇?是在放很多護膚品那裏找嗎?

大宅

係咪問bioderma 的 white objective pen 幾多錢先, 我在粉嶺買, 就在放面膜那處la, 去看看啦

大宅

Hi, w_e_n_5201314

請間forever的ALOE PROPOLIS CREAM for 咩用途呢?我未聽過lee個牌子!Thanks

大宅

forever 是一個傳銷公司名字, 好似amway 咁.

大宅

好多謝你地的資料!!噤lee隻cream係咪可以搽係面度架?主冶咩架呢?

大宅

kaiyee:
可以去暗瘡印疤痕印消炎殺菌舒緩紅腫功能
蘆薈蜂膠膏中含有70%以上的蘆薈凝膠成份,加上蜂膠及天然草本---「甘菊與紫草」,使其成為極完美的肌膚滋潤,成份中更添加有維生素A和E,對於損傷的肌膚修護極有助益。孕婦在懷孕第三個月起即可使用,能預防腹部細紋產生,並維持肌膚平滑、柔細。天然的穩定蘆薈凝膠及蜂膠,是一種天然的抗生素,對皮膚具有保健作用,溫和不刺激,且使肌膚光滑
有助改善膚色及膚質

大宅

唔該晒呀!你地真係好好人呀!!

w_e_n_5201314
你係咪可以幫我買呀?係咪$110呀?可以係邊度比我呢?Thanks!

大宅

kaiyee :
係啊..你住邊架??

大宅

w_e_n_5201314

Tuen Mun/ Kwai Fong交收可以嗎?
or MTR 荃灣線沿線

首頁
12345...8

尾頁

跳至