用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

攝影特區 今日: 2|主題: 10663

go help !!! delete 錯左 xd 卡入面的相, 點算 ???

公爵府

國民生產總值:25285

醒目開學勳章

help !!! delete 錯左 xd 卡入面的相, 點算 ???

啱啱 delete 左 xd 卡入面部份相, 發現係未 load 落腦的....
邊個 software 可以救返 d 相呀 ???

子爵府

國民生產總值:13319

Re: help !!! delete 錯左 xd 卡入面的相, 點算 ???

有! 記得chloepapa介紹過.

你依家唔好再用張Card先, 用左就難講了.

公爵府

醒目開學勳章

Re: help !!! delete 錯左 xd 卡入面的相, 點算 ???

星爺 : 哦....:-|
好彩發現得早.....張卡依家 "封"左....
真係大懵.....
唔記得左之前怕部 notebook 爆得滯, 有 d 相未 load .... :cry:
真係要 "的"起心肝, 學你買 hd 先得啦.....

子爵府

國民生產總值:13319

XD, SD or CF card 就二百蚊1G, HD 就 $2 1G. 梗係抵買啦.

我等陣入Camp, 明天返來希望聽倒你既好消息.

公爵府

醒目開學勳章

星爺 : 入 camp 咁 happy 呀....
希望你返到黎我 d 相有救啦.....
買 hd 就要等我細佬得閒先幫我攪....希望下星期得啦....
我都出街 lu

大宅

國民生產總值:4547

畀面勳章

我都好想知呀?!
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎