自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無〝青蛙媽媽睡醒了、咯咯咯咯叫.......〞呢首兒歌歌詞?

請問有無〝青蛙媽媽睡醒了、咯咯咯咯叫.......〞呢首兒歌歌詞?同埋買邊隻cd有得聽?網上有嗎?

公爵府

親子王國15週年勳章

Re: 請問有無〝青蛙媽媽睡醒了、咯咯咯咯叫.......〞呢首兒歌歌詞?

青蛙媽媽睡醒了
呱呱呱呱叫
青青的楊柳隨風飄
地上長青草
小鳥在歌唱
春天來了
春天來了

公爵府

親子王國15週年勳章

Re: 請問有無〝青蛙媽媽睡醒了、咯咯咯咯叫.......〞呢首兒歌歌詞?

我響呢個網站搵到, 仲有得聽

[size=medium]CLICK HERE

洋房

:-P

大宅

好媽媽勳章

oiyau2005 寫道:

大宅

oiyau2005 寫道:

大宅

thank you! 但係點解我聽唔到? ?-(

複式洋房

蘋果 寫道:
thank you! 但係點解我聽唔到? ?-(

me too??? ?-(
我遇到貓在潛水, 卻沒遇到你。 我遇到狗在攀岩, 卻沒遇到你。 我遇到夏天飄雪, 卻沒遇到你。 我遇到冬天刮颱風, 卻沒遇到你。 我遇到的豬都在結網了, 卻還是沒有沒遇到你。 我遇到所有的不平凡,卻一直遇不到平凡的你

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

珍珠宮

醒目開學勳章

我都聽唔到, 一 click 入去就顯示呢個:

找不到網頁
查詢的網頁可能已經移除、重新命名或者暫時無法使用。

--------------------------------------------------------------------------------

請嘗試下列:

如果在網址列輸入網址,請確定未拼錯任何資料。

開啟kidsong.those-days.com首頁,然後查詢您想索取之資訊的連結。
按 [上一頁] 按鈕,移到其他連結。
按一下 [搜尋] 來尋找網際網路資訊。

HTTP 404 - 找不到檔案
Internet Explorer

男爵府

我係商務書局買"兒歌小天地"全新動畫卡拉OK
有~青蛙媽媽, 我是一個大蘋果, 有隻雀仔跌落水, 小小姑娘, 拍拍手點點頭, 我是個茶壺, 沊沊轉菊花園, 小星星, 唱歌歌, 誰人要噎怪獸, 十個小朋友, 小太陽, 日日笑, 落大雨, 轉圈圈, 小時候, 齊齊玩, 綠野仙踪, 小小白船, 齊唱新歌, ,,,,,
有25首歌..
我囡囡好鍾聽...
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

我囡囡學校既版本係:

青蛙媽媽睡醒了
呱呱呱呱叫
蝴蝶蜜蜂在飛舞
地上長青草
小鳥在歌唱
春天來了
春天來了

別墅

首頁

尾頁

跳至