夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

skybiebie 發表於 13-7-17 23:27
但想食餐飯其實真係唔洗有特別原因架喎……我有時都會,做野識,做完2個人去食野,順路一齊搭車,或者同男 ...
但問題係佢地唔算係識, 都唔稱得上係同事無啦啦話要約人食LUNCH唔係好奇怪咩?
仲要係佢地2個食LUNCH既時間唔一樣架喎
如果真係要約係我男友要遷就B小姐既食LUNCH時間一齊放架喎
平時我男友同D女同學同路, 一齊搭車我冇問題架喎
我知識做唔打比佢, 唔嘈住佢同D同學傾緊, 但佢無啦啦要識一個唔識既女仔我就覺得有問題同接受唔到

大宅

AllisonFu 發表於 13-7-17 16:19
你問下你男友, 咁如果有個3唔識7嘅男仔約你食lunch or 去街, 你係咪都可以去, 佢覺得冇問題? ...

我有問佢, 乜你無啦啦走去約一個唔識既女仔
你唔覺得好奇怪架咩, 佢會話B小姐唔算係唔識, 唔算係3唔識7...
佢認為佢同B小姐唔算係陌生人, 算係叫做"認識", 都唔知咩道理

大宅

回覆:(好長)正常社交

痴痴地,想溝女咪溝囉,佢溝得女我咪去識男仔。
做咩要同佢玩困獸鬥,有寶咩佢依家。真係 痴痴地。通街都係仔。

禁止訪問

大宅

manyanmanyan 發表於 13-7-18 01:06
己所不欲勿施於人, 佢可唔可以接受你同一個見兩次就去食飯既男仔, 如果接受唔到,咁佢都應該唔好去做, ...

我有問過, 佢話正經食飯果D佢ok喎
佢都咁講我更加冇聲出

我認真同佢講左, 要佢答應我以後唔會同d 3唔識7既女性有非必要既約會
佢答應但其實好明顯唔係真心
我話有得比佢選, 一係接受為左一棵樹放棄成個森林, 你做接受唔到咪分手
佢同我講咁根本係冇得比佢選, 原因係因為佢唔會分手.............

禁止訪問

引用:Quote:manyanmanyan+發表於+13-7-18+01:06+

男爵府

BK Milk勳章

hiden 發表於 13-7-18 09:11
我認真同佢講左, 要佢答應我以後唔會同d 3唔識7既女性有非必要既約會
佢答應但其實好明顯唔係真心

咁即係叫佢唔好識新嘅女性朋友囉?
呢個世界唔係男就係女,你咁樣限住佢,真係同坐監冇分別...
放鬆o的啦... 要溝女,真係有n個方法.
邊有男人蠢到話俾自己c9聽自己約緊個小三食飯架.
佢話得俾你聽,就冇嘢啦

閃兒  完全同意!!  發表於 13-7-19 17:25
又放假!!!

男爵府

引用:Quote:原帖由+hiden+於+13-07-18+發表我有

原帖由 manyanmanyan 於 13-07-18 發表
點會無得揀姐,你又唔係搵支槍指住佢留低,有得就有失,愛情同自由係反比,你咪叫去出去搵個可以比佢同D三 ...
如果佢有機會同b小姐發展,我話佢實同妳分手。佢而家未追到緊係咁講。

禁止訪問

禁止訪問

大宅

引用:其實件事係上幾個月發生但尋晚扲番出黎講,+

原帖由 hiden 於 13-07-17 發表
其實件事係上幾個月發生但尋晚扲番出黎講, 我男友話: 佢明白我感受,但佢接受唔到
我聽完好唔開心, 事源係咁 ...
我有朋友又係咁,未結婚,由拍拖到而家,個女仔咩都會問,個男仔做任何事都要問準女朋友,男仔出去食飯,呢個女仔都一定要跟著去,而呢個女仔去街,又會一定要男友陪,男友(即係我朋友)曾經多次同我哋傾訴話唔太鐘意咁樣俾人管住哂。。無耐佢又唔想阻止佢女友咁做。。。所以佢唔係太開心的

複式洋房

回覆:(好長)正常社交

依一d都係廣大嘅問題;(

複式洋房

回覆:(好長)正常社交? 約一個只係見過2次面既靚女去食LUNCH?

男人(大部份)點會唔想多女朋友, 就算結埋婚, 一樣係咁...

首頁

尾頁

跳至