•   黃色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供 30oC 67 %

嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 在職媽媽 影全家福
go

影全家福

大宅

影全家福

想借過位問

大宅

畀面勳章

Re: 影全家福

我介紹這間影樓,$380.00包4R-36,5R-2,2R-10,包所有底片,另加$120.00送4RUV水晶相薄(包15張相),再加$30.00有CD,包3個造形,這是兒童相價錢,另外,還可以影bb相、兒童相、大肚婆相、家庭相、結婚相等等。
攝影師是2個姨姨,好識逗小朋友開心添!最好是不會”屈”你錢,我都是用了$530.00,而且相片真係好靚。
你可以打電話去問一問?
如你想影,預約時記得講我會員號碼:2709,因影完相後便會自動成為會員,介紹5個人,可以免費影多輯!

影完相記住通知我(PM比我),多謝!

####魔法影室
地址︰九龍佐敦柯士甸道102大廈7樓704-5室
電話︰23772087, 93104203,23772076

大宅

hi..介唔介意SEND D相俾我睇下??
棨瑩 寫道:
我介紹這間影樓,$380.00包4R-36,5R-2,2R-10,包所有底片,另加$120.00送4RUV水晶相薄(包15張相),再加$30.00有CD,包3個造形,這是兒童相價錢,另外,還可以影bb相、兒童相、大肚婆相、家庭相、結婚相等等。
攝影師是2個姨姨,好識逗小朋友開心添!最好是不會”屈”你錢,我都是用了$530.00,而且相片真係好靚。
你可以打電話去問一問?
如你想影,預約時記得講我會員號碼:2709,因影完相後便會自動成為會員,介紹5個人,可以免費影多輯!

影完相記住通知我(PM比我),多謝!

####魔法影室
地址︰九龍佐敦柯士甸道102大廈7樓704-5室
電話︰23772087, 93104203,23772076

大宅

I have called them but they could not provide photo shooting for 15 person. Hence, I cannot PM you. Anyways, thanks for your information.

大宅

Hello. Could you send some photo for me to take a look as my sister had interest to take photo there. Moreover, they did not have any website. Thanks.