興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:yanny媽 的帖子

電池容量3000mAH,狂上綱睇片至少可以用6個鐘,影相功能多過z,我收工坐1個鐘車返到屋企還有30%,不用插尿袋

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

回覆 silvia_ng 的帖子

可惜佢得5" MON, 唔係我當初實等到Z1先出~ 慣左用大芒, 所以出ULTRA ^^

男爵府

回覆:silvia_ng 的帖子

有另一個討論區影左啲相,z 1黑小小啲雜訊都勁多。

男爵府

回覆:linggo 的帖子

[Sony] Xperia Z1

http://www.uwants.com/viewthread.php?page=1&tid=16553255

Uwants 2
可以參考下。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+py84ko+於+13-09-29+發表楼主

大宅

回覆:apsm 的帖子

差唔多6000蚊~

珍珠宮

我又係考慮緊二選一,之前用緊note1,好煩成日好快冇電!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:note 3定sony Z1好啲?

我今日見埋Z1真身喇,自己决定買咗ntoe 3 嗱!

禁止訪問

引用:我今日見埋Z1真身喇,自己决定買咗ntoe+3+

洋房

Z1

大宅

回覆:note 3定sony Z1好啲?

請問係咪男士會較喜歡z1呢?

別墅

samsung 係韓國牌子
sony係日本牌子
sony近排出的多數推防水及鏡頭靚
samsung 賣是四核心夠快,如個追劇玩遊戲當然選擇佢啦
如用來影相聽歌當然選擇sony啦

亞旺媽  我想問下NOTE 3 同NOTE 3 LITE有咩分別呀?  發表於 13-10-2 16:57

別墅

補充:依家d人用藍芽及耳筒接收電話多,所以岩唔岩手仔位已不是大問題了。最重要係你部手機響時,你是否聽到至係問題。

子爵府

引用:Quote:原帖由+py84ko+於+13-09-30+發表我今

原帖由 apsm 於 13-10-01 發表
why do u choose note 3?
其實我本身用緊Sony Z, 之前一直用Iphone 4, Sony Z 用3幾個月,食電食得勁,雖然賣點係防水防塵,如果佢唔係咁食電,基本上一部好機。Z1我望3它的真身,無疑佢電方面提高咗,但重量都幾聚手下,感覺實正啲咁,但睇完網上討論區留言關於z1及note 3之後,加上未用過note 3, 咪試下用Samsung機囉!

子爵府

引用:samsung+係韓國牌子sony係日本牌子sony近排

原帖由 mayies20242001 於 13-10-01 發表
samsung 係韓國牌子
sony係日本牌子
sony近排出的多數推防水及鏡頭靚
Sony z1夠係四核啦!如果佢改下電嘅設計,可以換電就好喇!

別墅

回覆 py84ko 的帖子

全是個人意見;因我是samsung及sony迷 :sony 以前d機都可以換電, 但容易入水。所謂防水除了掉落水無問題外,有時落雨及去一d有水氣重的地方(以前d機經常掀底蓋換電、換SIM card);部機都易有水份滲入,而電磁位置亦因此容易出現銹氧易損耗。所以sony近排出的防水機較體貼用家;部機條命會出d。

子爵府

引用:回覆+py84ko+的帖子全是個人意見;因我是sam

原帖由 mayies20242001 於 13-10-02 發表

回覆 py84ko 的帖子
如果咁的話,佢Z1嚿電今次去3000mah, 睇下會唔會好啲。

伯爵府

畀面勳章

引用:請問係咪男士會較喜歡z1呢?

原帖由 kendorisbb 於 13-10-01 發表
請問係咪男士會較喜歡z1呢?
我老公就係極力叫我買z1 呢

http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

洋房

您可以睇下呢隻Sky A880s 各方面都強過佢,
http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=19885178273

禁止訪問

引用:+您可以睇下呢隻Sky+A880s+各方面都強過佢,

首頁

尾頁

跳至