網購天地

跳至

首頁
12345...42

尾頁

大宅

淘寶網香港電話熱線

有セ人知呢?

洋房

Re: 淘寶網香港電話熱線

淘寶網--香港服務熱線 2215-5300

大宅

thank you so much

伯爵府

請問淘寶網係咩黎 + ???

TKS

大宅

www.taobao.com

拍賣綱, 好平, 好抵買

洋房

ShatinMaMa:有冇試過lee兩日我唔知點解俾唔到$$

伯爵府

TKS ShatinMaMa
ShatinMaMa 寫道:
www.taobao.com

拍賣綱, 好平, 好抵買

大宅

Last time, I also failed to make payment. But when I tried again the following morning, it worked. So maybe you should keep trying until it works.

^Jan^ 寫道:
ShatinMaMa:有冇試過lee兩日我唔知點解俾唔到$$

大宅

我想問下係咪一定要有大陸銀行先得架,同埋如果物件唔係 hk 賣家會寄到 hk 嗎,最後淘寶網香港電話熱線有咩用架...tks !!

大宅

好媽媽勳章

All,

I would like to buy something from淘寶網!

How can I buy from there?

How can I use 支付宝?

How can I open a China A/C ?

Thanks for sharing!

洋房

ShatinMaMa
哈哈哈.....剛才我購物付款, 才發現我都有$100紅包,
付款時支付寶會自動減收你$100, 到確定收貨時
淘寶會自動過$100給賣家,
好開心~~~
第一次覺得大陸著數

洋房

all
付款可以用visa, 需先certified visa
不需大陸a/c, 用支付寶對買家有保障

大宅

Can I use this HK$100 to buy anything?

bobobo 寫道:
ShatinMaMa
哈哈哈.....剛才我購物付款, 才發現我都有$100紅包,
付款時支付寶會自動減收你$100, 到確定收貨時
淘寶會自動過$100給賣家,
好開心~~~
第一次覺得大陸著數

大宅

好媽媽勳章

bobobo 寫道:
all
付款可以用visa, 需先certified visa
不需大陸a/c, 用支付寶對買家有保障

bobobo,

Thanks for ypur kindly reply!

Any bank charges if we use the visa?

How can I certified the Visa?

Is that easy?

洋房

ShatinMaMa
我唔知呀, 我估買乜都得
我就買童裝

洋房

BabyHazel
昨晚可能倦了, 是"verify "張visa 咭
你去你張咭的銀行website look look
是登記一些互相認證的password, 記住mark低佢
免得你張咭被盜用或你入左假網站

there is no charges

大宅

畀面勳章

bobobo
請問可否幫我買以下裙子 (SIZE 120), 我會照價付給你, 因我不懂如可付款 (因無支付寶).

http://auction1.taobao.com/auction/0/item_detail-0db1-994504e6f71766e38569df8a79b27559.jhtml

大宅

我上星期在淘寶網買了一架COMBI SC-1 BB車, 連運費, RMB680到HK, 今個星期等收貨, 才付款, 因為第一次訂, 唔知好唔好, 到時再報料,
我是找人幫我在大陸付款的, 你們說的 $100 BONUS 是如何取得的?

洋房

loverbaby
因我曾經被bk mami 扼過,
我老公唔俾我咁做, 唔好意思!!!

其實好易ga, 支付寶只不過是系統的名字
你與買家商談運費後, 拍下物件, 對方改好運費後,
你進入"我的陶寶"中, 按"交易管理", 便可用visa付款
再提醒: 需verify張visa, 否則用唔到

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

ShatinMaMa,
係呀! 應該買乜都可以;係付款時,你可以選擇用呢$100紅包的.....我剛剛都用左喇!

首頁
12345...42

尾頁

跳至