網購天地

跳至

首頁
12345...42

尾頁

大宅

畀面勳章

Re: 淘寶網香港電話熱線

bobobo
我可以先付款給你.

禁止訪問

大宅

想請要問買幾多$, 先可以有100元紅包?

大宅

I only purchased from Taobao twice (total around $300) and I got 100 coupon.

大宅

ShatinMaMa

唔該晒.

大宅

昨晚在淘寶網訂購了幾套衫,今日已叫廣州朋友入錢。相信這一兩天便會收到。第一次試買都幾容易,因為我可以即時在網上跟店主傾談,什麼碼數也能即時問到。他現在只時收貨價,並沒有計郵費。因為快遞公司會送貨到香港後才收錢,一般約數十元。

我買了以下這款 pls click Next百摺裙
妹妹七個幾月,重21磅

別墅

你地上淘寶慢唔慢呀? 我要load好耐先出到一頁. 真係睇到眼訓.

大宅

Cecilia 寫道:
你地上淘寶慢唔慢呀? 我要load好耐先出到一頁. 真係睇到眼訓.

都慢架,不過我多數一路開,就一路睇番之前,可以慳番d時間。
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

bullbull

點解d貨未收就咁快要比$呀 ? 咁hkd運費是否要你支付?
我訂的bb車到了, 都幾靚, 但唔好彩後面有個扣壞了, 是供應商的問題, 已e-mail 了相給供應商看, 這兩日會回覆. 現在未比$, 等換貨.

侯爵府

好媽媽勳章

connie04
你買了那款bb車?可否post張相睇睇!我都想買
湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

大宅

venus228

http://auction1.taobao.com/auction/35-211111/item_detail-0db2-1d8661e4115279a9cae9782dfb5a0244.jhtml

唔識post, 你自己上去看, supplier今天會寄番個parts 比我

侯爵府

好媽媽勳章

架車好唔好推?
同香港的是否一樣?
運費多少?
我想買這架click here
湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

大宅

venus228

架車好推
hk 我找不到同型號的, 但和hk的combi差不多
一口價是rmb668, 運費rmb12.00到hk, 貨收冇問題, 我便付rmb680, 如果在深圳收, 便可減rmb20.
你那部我先前也有留意, 因只相差rmb100左右, 所以我買sc-1, 座位闊些, wheel 的距離闊些和大些. 我唸冇咁易番車.

大宅

connie04 寫道:
bullbull

點解d貨未收就咁快要比$呀 ? 咁hkd運費是否要你支付?
我訂的bb車到了, 都幾靚, 但唔好彩後面有個扣壞了, 是供應商的問題, 已e-mail 了相給供應商看, 這兩日會回覆. 現在未比$, 等換貨.

我係直接入錢到去賣家,冇得到支付宝比錢。佢直接寄到香港比我,郵費就係自己比番,我諗都係十幾蚊。

應該係個個賣家都唔同,有D可以收貨後才比錢,有D就要比錢先,我見又唔係咁多錢所以就入錢比佢先囉。我諗應該明日會收貨。
妹妹七個幾月,重21磅

別墅

運費$10幾蚊咁平???我問過最小要幾十

我想買士的車...見香港依家好似周圍都得好小款...而且有d又好大架(我想買個look比較細果d)...唔知ok唔ok

大宅

其實視乎你買幾重野,佢地每KG約十五至二十元(不同公司不同價錢)。你可以自己計一計,一部士的車約6kg,即係$6 x 15 = $90運費(快遞價錢送到香港)。

因為我自己係買衫,所以好輕,運費就好平囉。
妹妹七個幾月,重21磅

別墅

bobobo 寫道:
ShatinMaMa
哈哈哈.....剛才我購物付款, 才發現我都有$100紅包,
付款時支付寶會自動減收你$100, 到確定收貨時
淘寶會自動過$100給賣家,
好開心~~~

Me too!! I buy a Casio watch today as the deadline of using this $100 red pocket is 5 of Feb. Just on time!!!

大宅

kiss_baby510

我架bb車, 如果在第二間taobao網店買, 一口價最平是 rmb625左右, 但每間shop收的大陸運費不同, 有d rmb10, 有d rmb35, 還未計hk 個d運費, 先前我都唸住要加多rmb150元左右到hk的運費, 或者佢個list price 已經貴左, 所以運費冇計咁足瓜, 先前看到有bk mami 說在taobao網買combi士的車, +運費hkd500內,

大宅

I also used my HK$100 tonight. So happy to have this offer because I have only used Taoboa twice.

bobobo 寫道:
ShatinMaMa
哈哈哈.....剛才我購物付款, 才發現我都有$100紅包,
付款時支付寶會自動減收你$100, 到確定收貨時
淘寶會自動過$100給賣家,
好開心~~~
第一次覺得大陸著數

別墅

睇見佢PROMOTE話明天2:00-5:00 on line 旺旺好似有紅包送. 唔好埋咁多大家明天記得on-line呀!

首頁
12345...42

尾頁

跳至