網購天地

跳至

首頁
12345...42

尾頁

別墅

Re: 淘寶網香港電話熱線

要點先抽到紅包? 唔明
登入淘宝

時段內進行交易

用汪汪與賣家洽商

my-angel

Cecilia 寫道:
睇見佢PROMOTE話明天2:00-5:00 on line 旺旺好似有紅包送. 唔好埋咁多大家明天記得on-line呀!

侯爵府

醒目開學勳章

我好想買呢個網d衫.但我冇visa,冇戶口.請問有冇媽咪可代訂thank有請pm我

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

你們這幾天可以順利登入嗎?
我連續兩天都不行,load得很慢很慢 ,最後,都是沒辦法登入到呀!

大宅

沒有問題~~這幾天登入跟以前一樣~~~速度OK啦。

妹妹七個幾月,重21磅

珍珠宮

畀面勳章

chloe18媽媽 寫道:
我好想買呢個網d衫.但我冇visa,冇戶口.請問有冇媽咪可代訂thank有請pm我

pls check pm

別墅

我已經買下產品及用支付寶付款.係唔係等件貨到就可以冇其它野再確認 ????因是新手買野唔知情序

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

^_^WI ,
收到貨後,檢查貨物完好,就要確認收妥貨物->確認付款->評價,就完成了整個交易.
如果,用快遞到香港,好多時拍下貨物,第2天已經收到貨,最遲都不會過第3天,記得同賣家講郵費到付,就最保障自己.

別墅

Hi!dincat 我都想買嘢,但是都冇A/C可否代訂
請pm我 thanks!!!!!!!
http://i222.photobucket.com/albums/dd24/janice_nn/34210_1128824054.gif

珍珠宮

畀面勳章

周孖孖 寫道:
Hi!dincat 我都想買嘢,但是都冇A/C可否代訂
請pm我 thanks!!!!!!!

我唔係做代訂架
在淘寶買野好簡單, 揀左貨品, 同賣家講好價錢+運費等錢銀上的問題, 拍下, 7日內付款, 付妥款通知賣家發貨, 貨到驗收ok, 就去番已買的物品確認付款, 評分,咁就完成交易
付款可以用已驗證的visa卡
無咭的話, 我可以同你換人民幣, 直接存入你支付寶戶口內, 經你手自己比錢賣家, 明白未

大宅

Hi ,

請問有無人試過在淘寶網買手提電話嗎? 會唔會全部都係簡體字呢? Tks!
金賢重天地長老

子爵府

有無人在淘寶網買過野呀...俾的意見我呀..我在買對雪靴呀...睇杷好靚咁,實質我怕唔係呀...唔該晒!!!

珍珠宮

畀面勳章

如果想同我換人民幣
請pm提供
淘寶註冊用的e-mail 及中文姓名((中文姓名是核對用, 怕過錯數)
匯率按你付款到我戶口當日的中國銀行匯率, 免其它費用
因為找每日只能過1000元給其他人戶口, 超出這數目要等第二日先過到, 希望幫到大家瘋狂購物

別墅

honeyBB 寫道:
^_^WI ,
收到貨後,檢查貨物完好,就要確認收妥貨物->確認付款->評價,就完成了整個交易.
如果,用快遞到香港,好多時拍下貨物,第2天已經收到貨,最遲都不會過第3天,記得同賣家講郵費到付,就最保障自己.
唔該哂.

大宅

mickey24 寫道:
有無人在淘寶網買過野呀...俾的意見我呀..我在買對雪靴呀...睇杷好靚咁,實質我怕唔係呀...唔該晒!!!

其實你可以睇下哩件貨物之前有冇已經賣出?跟住睇番人地留o既feedback,如果ok你可以考慮一下。
我多數係買bb仔衫同埋家庭用品,未買過鞋呀,所以都唔知quality係點,但最好搵番D幾百個良好信用賣家,對自己都有保障嘛~~~

妹妹七個幾月,重21磅

子爵府

bullbull

多謝你的意見呀... 我會留意亦都會睇下的交易多唔多作選擇,不過我都已買了一對雪靴,唔係我想要既顏色囉 :-( 唔買我怕我去旅行無鞋著嘛 我又怕凍呀...

大宅

今日剛剛收到一批衫仔(由北京寄落香港),真係比我想像中好。尤其係N?XT同埋Ja?adi個牌子真係質地唔錯架。我仲買左張豆豆態梳化比囝囝!我會繼續幫襯~~
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

請問怎樣確認張 Visa 卡, 另外支付寶要求提供資料,是否一定要填寫上去,姓名,電話地址.(網上交易安全嗎?) 還有我登記的 email address 是yahoo.HK但收到淘寶網資料全部變怪獸字,包括旺旺都係咁,應該點轉繁體字?
謝謝幫忙

香港熱線有甚麼作用, 2215-5300 係咪可以打電話查詢進行交易狀況!

洋房

BULLBULL
請問可否比你買野個賣家倏link比我? 北京落來d運費幾多?

大宅

abbycheung 寫道:
BULLBULL
請問可否比你買野個賣家倏link比我? 北京落來d運費幾多?

http://auction1.taobao.com/auction/snap_detail.htm?trade_id=188203267&item_id=30eb390f898a8db93e701d674426aaad&x_id=0db2&snap_id=MN4FKLNRRDJROSLV7AQP6NU6VI

其實運費係每kg/$15,主要係貨到香港先比運費架。

妹妹七個幾月,重21磅

珍珠宮

畀面勳章

nam 寫道:
請問怎樣確認張 Visa 卡, 另外支付寶要求提供資料,是否一定要填寫上去,姓名,電話地址.(網上交易安全嗎?) 還有我登記的 email address 是yahoo.HK但收到淘寶網資料全部變怪獸字,包括旺旺都係咁,應該點轉繁體字?
謝謝幫忙

香港熱線有甚麼作用, 2215-5300 係咪可以打電話查詢進行交易狀況!

1. 用visa第一次網上做payment 會有個window彈出黎要你填d資料.
2. 如果你only在淘寶買野, 無需做實名認證, 姓名可以任你填, 但因為有時seller憑你d資料寄貨, 地址&電話 當然要填真實啦
淘寶發出的e-mail 全部都係簡體字, 在工具列>檢視>編碼>簡體中文就可以睇到
3. 因為你用繁體window, 一定要裝繁體先用到, 你可以鏟左簡體版本, 重新dl 繁體版就得
http://www.taobao.com/help/wangwang/wangwang.php
在免費下載, 對落少少, 有繁體版

淘寶管理比 yahoo 好好多, 已經係較安全及完善的拍賣網

首頁
12345...42

尾頁

跳至