網購天地

跳至

首頁
34567...42

尾頁

大宅

Re: 淘寶網香港電話熱線

bullbull,
多謝你的解答, 不過我唔係hsbc, 我用恆生架, 有無人知用恆生會唔會收charge 呢?
我都係畀朋友講完嚇親, 而家有d驚, 佢都係從另一朋友度聽番黎, 確實有無收真係唔知, 死啦....我買幾十蚊野咋喎, 會唔會一陣收我二百幾蚊, 我刊時咪仲貴過響hk買對鞋 :-( :-( :-( :-( :-( :-( 點算呀?

洋房

venus228 寫道:
你地買時請留意:
[size=large]送往宅區的快遞:匯通、圓通、申通、順豐這幾間都送住宅而唔再加收任何費用。

咁請問係咪最近先開始唔收
上2個禮拜有件貨圓通要加30先肯送上住宅 ?-(

洋房

yukichan1974
一般都唔收ga wor
我用渣打, 都無收,
你打去銀行問問~~

侯爵府

好媽媽勳章

我住青衣住宅冇收喎!你住邊區呀?
bobobo 寫道:
[quote]
venus228 寫道:
你地買時請留意:
[size=large]送往宅區的快遞:匯通、圓通、申通、順豐這幾間都送住宅而唔再加收任何費用。

咁請問係咪最近先開始唔收
上2個禮拜有件貨圓通要加30先肯送上住宅 ?-( [/quote]

湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

珍珠宮

畀面勳章

我都係住青衣, 順豐送上門架, 無加費

別墅

有冇人知圓通收費如何,要幾天才到港?

大宅

請問點樣verify 張visa card, 香港o既visa card得唔得架?

大宅

如果你係HSBC有網上理財,就可以係內面做埋verify張咭。click入去信用咭就見到。

請選用有 Visa Verified 的信用咭.暫只有 [恒生銀行 /渣打銀行 /匯豐 /中國銀行 /星展銀行 ]

如何申請, 請參考visa.com.

Visa Verified Pls click
妹妹七個幾月,重21磅

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Any one interested to buy 塑身上衣 in 淘宝网? Just want to share the $25 delivery cost.

Trade-in in Wanchai MTR Station during lunch break.

PM me if interested.

塑身上衣

別墅

我想用VISA買野...但整極都整唔到><

固定電話: - - (區號-電話號碼-分機)
(固定電話必填)

填極佢都話我個電話無效...打電話去淘寶熱線條友態度勁差...好似趕住收線咁...

有無人可以教教我究竟點先買到呀???THX

珍珠宮

畀面勳章

kiss_baby510 寫道:
我想用VISA買野...但整極都整唔到><

固定電話: - - (區號-電話號碼-分機)
(固定電話必填)

填極佢都話我個電話無效...打電話去淘寶熱線條友態度勁差...好似趕住收線咁...

有無人可以教教我究竟點先買到呀???THX

試下
地址的省市: 香港特別行政區
電話區號: 0852 xxxxxxxx

客戶服務熱線: Mon-Sat, Sun 是假期

別墅

點解冇人答我嘅??

my-angel 寫道:

珍珠宮

畀面勳章

點解冇人答我嘅??

[quote]
[/quote]

冰度寄過泥hkg, 我幫你問下人

別墅

[/quote]

試下
地址的省市: 香港特別行政區
電話區號: 0852 xxxxxxxx

客戶服務熱線: Mon-Sat, Sun 是假期[/quote]

試過了0852...都係唔得 :cry: :cry:

唔係呀...我今日打去有人聽呀

不過好似阻住佢訓覺咁...態度差勁

別墅

今次個賣家直接send去我支付寶我禁比錢...

但我搵黎搵去都搵唔到邊度可以用visa過數

個賣家以為我玩野-___-究竟係唔係買,,,

唉...之後有人同我講咩農務銀行有問題

@_@我都唔知真係自己白痴到咁都唔識用定係佢個網有問題

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我昨晚先自用VISA俾支付寶,冇問題呀! 係慢D.

別墅

咁我想問去到收銀台果度...淨係顯示左12間銀行個標誌,但係無visa個標誌???係淘寶既問題...還是我有咩未set好呢??

thx

大宅

kiss_baby510,

你試下follow以下instruction,睇下成唔成功~~

visa咭付款instruction

我前天都可以用支付宝比錢,不過只係慢D左咋。你再慢慢試下先啦!
妹妹七個幾月,重21磅

別墅

dincat 寫道:
[quote]
點解冇人答我嘅??

[quote]
[/quote]

冰度寄過泥hkg, 我幫你問下人[/quote]

江苏无锡
上海
有冇網址可參考??

別墅

bullbull 寫道:
kiss_baby510,

你試下follow以下instruction,睇下成唔成功~~

visa咭付款instruction

我前天都可以用支付宝比錢,不過只係慢D左咋。你再慢慢試下先啦!

唔該你呀!...不過我入去即頭係無visa個標誌比我簡 都唔知咩事.................

首頁
34567...42

尾頁

跳至