網購天地

跳至

首頁
45678...42

尾頁

大宅

Re: 淘寶網香港電話熱線

kiss_baby510,

不如你試一試,當你要揀銀行時,你就選農業銀行。入到去有兩個可能,一就係只准選農業銀行網上付款(但你冇戶口所以做唔到)。第二可能,係會先見到有個visa標誌,下面寫透過農業銀行網上付款,咁你就可以click入去,跟住就會見到係農業銀行個畫面,係最下比你選visa。入到去就會問你咭number....再下一步就會要你入password。一切做完後便會出支付宝「成功」,即代表你已經成功比左錢。

記得你要先make sure個運費佢會唔會計你,因為佢地係一定要你先揀運費先。我會先選$6平郵,跟住就不會再繼續比錢,通知個賣家叫佢先更改個運費,佢更改後運費係$0我先會再繼續比錢。如果你係第一次用可能會唔明白,唔明就再問我啦。

當你識用後就會好方便~~~

妹妹七個幾月,重21磅

別墅

bullbull,

係呀...我就係第1次用...!!!完全攪唔掂

你真好人

好似上面幅圖咁~~~咁我應該簡邊個???

thx!!!!!!!!!

別墅

bullbull,

你真好人

大宅

Hi!各位!
今日收到BB衫,質地好好,每件平均大約$20,好開心!
跟住想再接再勵,找到另一

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

sandraliuso,
唔駛幫襯佢啦! 咁唔老實....
我剛剛同囡囡買左2條牛仔褲,1條牛仔裙,1條吊帶裙,係上海黎香港,用順豐都係$30....拍下第2晚就送到屋企,快靚正!

大宅

sandraliuso,

可否比個賣家資料我呀,我都有興趣想睇下呀!
我都覺得用順丰比較好,因為另一個賣家用運通係9號由上海寄落黎,我到而家仲未收到呀!所以如果佢唔肯用順丰就唔好鬼幫襯佢喇~~~
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

kiss_baby510 寫道:
bullbull,

你真好人

你試下先揀中國農業銀行
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

bullbull

http://store.taobao.com/shop/view_shop.htm?shop_nick=%D2%F3%D2%F3%D0%A1%CE%DD

真係好鬼平!

別墅

我剛付不到$,有冇BK媽今天可幫我付$??因明天出貨

別墅

不用了,好彩剛用到visa付了,
因同賣家傾了成個下午,怕她以為我玩佢。

my-angel 寫道:
我剛付不到$,有冇BK媽今天可幫我付$??因明天出貨

侯爵府

我都付不到$,有冇BK媽今天可幫我付$??因明天出貨
:-( :-( :-(
kckammy

侯爵府

please HELP![size=medium]HELP!
kckammy

別墅

我昨天6:00pm都唔得,但9:00pm左右又得咗。
問過話農業有問題,可稍後再試,希望你成功!!

my-angel

kckammy 寫道:
我都付不到$,有冇BK媽今天可幫我付$??因明天出貨
:-( :-( :-(

別墅

bullbull,

我終於攪掂左喇...thx

不過尋晚用visa又過左成晚...到依家都唔得=.="

我拍左10樣野...過左4樣錢之後比唔到....個買家以為我玩野 :cry: :cry:

洋房

kiss_baby510
你可以叫個賣家給你一張帳單, LIST晒所有ITEMS
一來月結單唔駛咁煩
二來唔駛有排俾錢
支付寶下午好唔惦, 夜晚付款較容易, 無咁BUSY

別墅

我d衫到咗啦! 但有d貨不對辦,激到我"扎扎跳",同1款襯衫買唔同色共15件,居然會有3隻質料,3隻款,幫我轉顏色唔通知,最"慚"俾老公話我:係你先咁買嘢,又冇親身睇過,大陸人邊度信得過,轉過手都要check多次啦!何況佢寄俾你!

當買一次教訓,但我會試多次,仲係咁就死心,如各位有誠信好既賣家,請post出來,thanks!

大宅

今日係淘

大宅

[quote]
sandraliuso 寫道:
今日係淘
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

有無人幫襯過響河北的seller?
我問佢幾錢運費, 佢話要$100/kg

大宅

*LemonTea* 寫道:
有無人幫襯過響河北的seller?
我問佢幾錢運費, 佢話要$100/kg

唔係嘛,個賣家係唔係傻架?由大陸寄去香港邊有咁貴呀?你唔想比佢呃郵費,你可以叫佢用順丰,貨到自付郵費,唔駛經佢地架!
妹妹七個幾月,重21磅

首頁
45678...42

尾頁

跳至