用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

論盡家傭 今日: 68|主題: 123756

網上外傭黑名單涉侵私隱,疑僱主發放資料,網站認錯刪除

禁止發言

國民生產總值:20266

BKXmas勳章

網上外傭黑名單涉侵私隱,疑僱主發放資料,網站認錯刪除

男爵府

國民生產總值:6587

畀面勳章 BKXmas勳章

Re: 網上外傭黑名單涉侵私隱,疑僱主發放資料,網站認錯刪除

大家以後不如用呢個名"非常姐姐係呢處"不過要post 啲資料記得記得用"x" or "!" or "?"or "XYZ" 來化替某些資料.

禁止發言

BKXmas勳章

Re: 網上外傭黑名單涉侵私隱,疑僱主發放資料,網站認錯刪除

寶石宮

國民生產總值:264133

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節

又唔諗下就算寫左 d 資料出黎米又係有人請,真係唔知邊個至係受害者呢:tongue:

好心 d 外傭學下曾生咁啦 “我要做好呢份工” 咁就唔會比攪到 d 僱主咁激氣啦

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止發言

BKXmas勳章

公爵府

國民生產總值:28551

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BKXmas勳章

一早都講左要加xx啦.唔知邊條"7仔"放風玩野啦. :tongue:

大家執生啦.

別墅

國民生產總值:983

BKXmas勳章

agreed.

大宅

國民生產總值:2396

BKXmas勳章

原文章由 carmenmama 於 07-3-28 13:19 發表
agreed.

Agreed. Why bun bun has time to check on-line and where she gets the PC????

大宅

國民生產總值:4814

BKXmas勳章

已開佐非常姐姐做Topic 啦 !

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1079715&pid=18105703&page=1&extra=page%3D1#pid18105703

大宅

國民生產總值:4274

BKXmas勳章

原文章由 grace318 於 07-7-30 14:22 發表
已開佐非常姐姐做Topic 啦 !

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1079715&pid=18105703&page=1&extra=page%3D1#pid18105703

男爵府

國民生產總值:8005

BKXmas勳章

POST被炒工人出來係保障其它僱主, 我一定會記低工人的資料, 以免變受害者 :-(
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎