用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

自由報料 今日: 2434|主題: 189175

go 泰國魔鬼魚銀包,香港邊度有得賣呀?

侯爵府

國民生產總值:23537

馬年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

泰國魔鬼魚銀包,香港邊度有得賣呀?

如題!thx

伯爵府

國民生產總值:18270

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Re: 泰國魔鬼魚銀包,香港邊度有得賣呀?

上星期係旺角始創1/F,有間買手袋見到有!
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

大宅

國民生產總值:2609

好媽媽勳章

家樂中心同潮流特區都有, 我覺得家樂果d靚d, 我果個都係o係果度買~

侯爵府

camaychim 寫道:
家樂中心同潮流特區都有, 我覺得家樂果d靚d, 我果個都係o係果度買~

有無克色銀包及散子包?
價錢多少呀?
是否真貨?
thx

男爵府

國民生產總值:5955

上環信德中心一樓有一間專賣泰國魔鬼魚銀包 & 手袋, 但價錢超貴.

大宅

國民生產總值:1515

元朗千色廣場二樓都有一間有得買...

大宅

好媽媽勳章

有黑色銀包, 散子包就冇留意...
佢果度有d特別o既顏色架, 但係就肯定係染色lo, 你去睇下啦...
大約$2xx, 同泰國差唔多, 真唔真我又真係唔識分喎~

侯爵府

camaychim,
你起"家樂中心"定係"潮流特區"買呀?
可否PM詳細shop資料比我呀!
thx

大宅

好媽媽勳章

o係家樂中心買架, 係一入去果層向左手邊行果d舖, 你留意下邊間有啦, 我印象中只有一間有咋...店名果d野我冇咩留意喎~~

希望你搵到啦~~

男爵府

國民生產總值:6068

香港買要幾多錢到呢?
我之前0向泰國買(7-8年前),用到依家,真係幾好用喎,之前買要$5xx

侯爵府

camaychim 寫道:
o係家樂中心買架, 係一入去果層向左手邊行果d舖, 你留意下邊間有啦, 我印象中只有一間有咋...店名果d野我冇咩留意喎~~

希望你搵到啦~~

camaychim,
請問幾點開鋪呀?
how much ar?
thx
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎