美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前覺得搽指甲油好傷指甲, 所以就想到用環保指甲油, 對環境對自己都好些呀!!!

我知有很多品牌, 但發現了莎莎的 Cyber Colors ECO指甲油, 真是很正, 易搽, 易上色, 而且易乾.

我最鍾意係: 不含化學物質 高達85%天然植物萃取成份

重有一樣很讚的, 是無物味道, 不易脫色和可 KEEP 得很耐

"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

複式洋房

引用:之前覺得搽指甲油好傷指甲,+所以就想到用環

原帖由 puipuiqueen 於 13-12-19 發表
之前覺得搽指甲油好傷指甲, 所以就想到用環保指甲油, 對環境對自己都好些呀!!!

我知有很多品牌, 但發現了 ...
甘正 …… 有無相睇?幾錢?

大宅

回覆 kkyy016 的帖子

真係唔貴, 拍甲油 好似係$45, 重有 BASE COAT, TOP COAT, 好似係$58, 咁上下, 我唔係記得太清楚, 不過一定平過好多大品牌,
我唔識UPLOAD 相, 但你可以 SEARCH 一吓!!!
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

複式洋房

引用:回覆+kkyy016+的帖子真係唔貴,+拍甲油+好似

回覆 kkyy016 的帖子

真係唔貴, 拍甲油 好似係$45, 重有 BASE COAT, TOP COAT, 好似係$58, 咁上下, 我唔係 ...
ok!

侯爵府

畀面勳章

回覆 puipuiqueen 的帖子

顏色多唔多

大宅

回覆 Selinaomcheung 的帖子

有成52色,我剛買了沙金,過聖誕!我見OPI也出沙金等色!!

珍珠宮

引用:回覆+Selinaomcheung+的帖子有成52色,我剛

原帖由 puipuiqueen 於 13-12-21 發表
回覆 Selinaomcheung 的帖子

有成52色,我剛買了沙金,過聖誕!我見OPI也出沙金等色!! ...
沙金係點??

大宅

我冇方法貼相,係咪我唔夠高級?不可從手機或電腦中post相出來!!!

大宅

OPI 不 KEEP 得耐

大宅

已經油咗4日,重係好完整!!!

侯爵府

引用:之前覺得搽指甲油好傷指甲,+所以就想到用環

我知有很多品牌, 但發現了 ...
Thanks for sharing ::
Will go to take a look tomorrow

首頁

尾頁

跳至