自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

tks
剛去完返,買3件長,1件短,掛係入門口右邊只係女性
另外, 如果想買男 heattech,可在直行前,有間 new 2x,不過唔係U記,有BAL記,另一款類似U記質地,但LABEL剪得太貼,睇唔到 $69,9,有新貨家.本來掛上架冇老公Size,但問收錢個miss好好人,搵有冇貨.
好開心,買左好多野

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

引用:tks剛去完返,買3件長,1件短,掛係入門口右邊

原帖由 77shirley 於 13-12-30 發表
tks
剛去完返,買3件長,1件短,掛係入門口右邊只係女性
另外, 如果想買男 heattech,可在直行前,有間 new 2x, ...
易找?

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

回覆:最愛在花園街尋寶

但我比較左$29.9厚身和貼身些同樣m size,我今年同樣在u記買左二件而比較下

大宅

回覆 ifeelg 的帖子

在最開面的幾條架!你見到背心個度就係,旁邊短袖啡色又係,下面長袖,薄薄地個d又係!

"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

回覆 wlhpks 的帖子

唔會係二手!佢哋有門路入貨,唔平又点做出口店!!
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

puipuiqueen 發表於 13-12-30 22:24
回覆 ifeelg 的帖子

在最開面的幾條架!你見到背心個度就係,旁邊短袖啡色又係,下面長袖,薄薄地個d又係 ...
Thanks! 得閒再去睇下先!

禁止訪問

引用:花園街的出入口店,+真是有很多寶尋.+在天氣

男爵府

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆:wlhpks 的帖子

唔似2手,但見佢似係貨尾,因為u記每年d color /pattern都唔同;我買果件橫條,今年u記都冇賣。

首頁

尾頁

跳至