潮流時尚

跳至

首頁
45678...98

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 virginia2004 於 10-2-18 17:05 發表
嘩,書網好有效率,剛剛收到STEADY 3月號

我要26/2先有呀!!!mouth:

大宅

畀面勳章

第一次訂, 點解我仲未收到通知嘅, 係唔係會有電話通知架? thanks

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 小楷 於 10-2-18 19:14 發表

呃人架, 我都 SHOW 25/2 先送, 點知今日收到喇

咁我可能明天都有机喎!! 個袋點呀, OK嗎?

大宅

畀面勳章

我估同大家一樣, x書網囉, 我見到佢寫26/2/2010, 到之前會唔會收到電話架, 我屋企可能無人喎. thanks

原帖由 小楷 於 10-2-18 19:15 發表

您喺邊度訂架, 度度都有機會唔同喎 mouth:mouth:" />

琥珀宮

原帖由 zinacef 於 10-2-18 19:22 發表
我估同大家一樣, x書網囉, 我見到佢寫26/2/2010, 到之前會唔會收到電話架, 我屋企可能無人喎. thanks

會有電話, 但點解唔送去妳公司, 咁妳要諗定點交收或者個送貨可以放係邊度等你去pickup(管理處之類)!!

大宅

畀面勳章

公司唔方便, 老細唔鐘意架, 咁我諗諗先得喇, thanks.

原帖由 cy101 於 10-2-18 19:26 發表

會有電話, 但點解唔送去妳公司, 咁妳要諗定點交收或者個送貨可以放係邊度等你去pickup(之類)!!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

畀面勳章

咁我問吓樓下管理員得唔得先, thanks.

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

is the bag is very pretty?
原帖由 siulobooo 於 10-2-18 01:45 發表
Agnes b 2010 spring / summer collection air mail has arrived.
It's $190. I've ordered an extra one which not yet pick up from book store. Need to pick up by this friday at TST. If anyone want, plea ...
HIMMAMA3  男爵府

珍珠宮

好媽媽勳章

你地覺得head porter個袋令唔令?我仲心大心細緊.

男爵府

我今日見7-11有得賣STEADY 3月號, 要$98真係幾貴喎

男爵府

有冇sis收到page one电話,agnes B spring/summer collection 有得拎呀!

大宅

好媽媽勳章

我今日都係o-k見到, $98, 但因之前係賣x王見過實物, 個人覺得麻麻地, 所以呢個唔考慮lu, 我都係專心等我既ab袋la...

原帖由 AA 於 10-2-19 08:32 發表
我今日見7-11有得賣STEADY 3月號, 要$98真係幾貴喎

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

他们已经打电话la?? 我没收到他们电话wor~~~:-|
原帖由 blueberry123 於 10-2-19 09:57 發表
有冇sis收到page one电話,agnes B spring/summer collection 有得拎呀!

~~~O猪 ma要生个健健康康既白白猪 :P~~~
~~go go go~~

珍珠宮

我都未收到電話噃!

首頁
45678...98

尾頁

跳至