自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

99dogdog 發表於 16-4-21 20:03
又點少得熊和兔?

佢地個樣

公爵府

好媽媽勳章

回覆:上海迪迪尼餐飲

From facebook

公爵府

好媽媽勳章

公爵府

好媽媽勳章

公爵府

好媽媽勳章

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

好似好唔錯呢

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 happybebebe 於 16-04-21 發

原帖由 LekGirl 於 16-04-21 發表
最怕最後變咗酥炸米奇老鼠!

侯爵府

Iamfree 發表於 16-4-21 20:12
都係,

我諗上海嘅價應該係香港嘅四分三度……
大品牌中菜/西菜四分三度算平,我估是平HK 10-15%
世上千百萬人,不求別人幫助.只求不被惡攪,已很感恩

珍珠宮

畀面勳章

引用:+ +

原帖由 siukei17 於 16-04-21 發表
呢個唐老鴨模好靚

子爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

其實幾得意呀!都好精緻。
唔知點解,我覺得好多人好似等住睇笑話咁,係要睇到大陸迪迪尼唔掂,出醜,走樣,有位嘲笑人兩句才開心?
童話樂園來架,開心d啦~

用戶要求終止服務

引用:其實幾得意呀!都好精緻。唔知點解,我覺得

原帖由 oooasis 於 16-04-21 發表
唔知點解,我覺得好多人好似等住睇笑話咁,係要睇到大陸迪迪尼唔掂,出醜,走樣 ...
花木蘭終於有個歸宿(中國)。希望上海有花木蘭嘅表演

水晶宮

大樂園應該唔些.但各省人口味唔同.有些味道或唔合廣東人都唔定

水晶宮

回覆 幸福花 的帖子

係大樂園應該好些

伯爵府

tomatoMM 發表於 16-4-21 13:45
有樂園野食會好平咩
有, 好似:

新樂園X蛋麵餐廳

伯爵府

happybebebe 發表於 16-4-21 13:49
有無 北京填唐老鴨?

The Shanghai DXsney Resort, DXsney's first theme park in the Chinese mainland, released a special Shanghai cuisine menu for visitors on Wednesday.

Photo taken on April 20 shows the Peking Duck Pizza on the cuisine menu for visitors to Shanghai DXsney Resort. [Photo: XXnhua]

The resort is expected to open to the public on June 16, consisting of two themed hotels and six different "lands" with 600 to 1,000 canteens and restaurants providing food and drinks for tourists. The food offered in the resort will include special Shanghai cuisine incorporating elements of DXsney, said PXul Chandler, director of the Food and Beverage Department of the resort.

The menu includes a MXckey Chocolate Tart, MXckey Pork Cake, DXnald Duck Waffle and Braised Pork Knuckle in Dark Soy sauce and so on, he said.

"Shanghai DXsney Resort will respect the Chinese traditional diet," Chandler said.

In addition to Shanghai cuisine, the menu provided by the resort will also include other different regional cuisine from across the nation, for example, Sichuan, Shandong, Cantonese and Hunan cuisine.

Food supplied in Shanghai DXsney Resort will cover China's eight major regional cuisines. These flavors will be placed in plates printed with DXsney cartoon images or be made into the shape of famous DXsney cartoon characters such as MXckey and MXnnie, according to Chandler.

BXnny Dong, Executive Chef of the resort, said that they have exchanged experience with chefs from different places of China and invited some excellent chefs to join them.

The food provided in the resort will combine both Chinese and Western elements and will be of high-quality, Dong added.

The Shanghai DXsney Resort is DXsney's sixth resort worldwide. Construction began in 2011 in Pudong New District.

伯爵府

LekGirl 發表於 16-4-21 15:00
最怕最後變咗酥炸米奇老鼠!

有趣

伯爵府

99dogdog 發表於 16-4-21 18:45
又或者紅燒布魯托
特然諗起一個廸廸尼餐廳故事同大家分享:

有一對年輕夫婦走進了在迪X尼內的餐廳,店員在安排好座位後便遞上餐牌,但那對夫婦看也沒看便點了「兒童餐。」

此時店員有點驚訝,因為迪X尼餐廳的規定是,只有9歲以下的小童才可以點兒童餐。所以就禮貌的跟他們說:「客人不好意思,因為迪X尼規定只有9歲未滿的小童才可以點兒童餐...所以您的點餐...」

就這麼拒絕掉了。

年輕夫婦也沒為難店員,很爽快的說:「那沒關係!」於是就點了別的餐點。

但是店員感到他們非常傷心,所以就特別關心了一下。

然後那位年輕的太太就開始說:「其實今天是過世了的女兒的生日。因為我身體太虛弱,所以害女兒連第一個生日也過不了。在女兒還在我肚子裡的時候,我們曾經對女兒說過『我們3人要一起去迪士尼吃兒童餐呢。』但結果這並不能實現...

女兒過世後變得什麼也不想做,最近終於冷靜下來了,所以才想到要來吃兒童餐...」

那店員聽完後說了句:「我知道了。」

隨後,便安排那對年輕夫婦由雙人桌轉到四人桌,然後再送上了年輕夫婦的餐點,和寫有「生日快樂」的兒童餐。

然後那店員帶著笑容說:「讓您久等了,這是您點的兒童餐。兒童用的椅子放在爸爸和媽媽中間可以嗎?請好好享受您的餐點!」

事情過後,那對年輕夫婦就寫了感謝狀,提到他們當時一邊吃兒童餐一邊掉眼淚。他們的女兒好像真的還在世一樣,可以一家人一起吃飯,這是連做夢也沒想過的事...

他們要生存下去,無論是明年還是後年,他們夫婦還要帶女兒來迪X尼。然後也一定會帶女兒的弟妹再來迪X尼。

至於那位店員,似乎是犯了迪X尼的規條。但是他並沒有受到任何責罰。因為他遵守了迪X尼中最重要的一個規條:
「要為客人帶來夢想與感動。」

伯爵府

LekGirl 發表於 16-4-21 18:57

伯爵府

引用:其實幾得意呀!都好精緻。唔知點解,我覺得

原帖由 oooasis 於 16-04-21 發表
唔知點解,我覺得好多人好似等住睇笑話咁,係要睇到大陸迪迪尼唔掂,出醜,走樣 ...
根本一提大陸佢地就笑啦
又唔知上海北京已經國際化
d人鐘意做井底蛙都幫佢唔到

水晶宮

引用:Quote:99dogdog+發表於+16-4-21+18:45+又或

原帖由 Iamfree 於 16-04-21 發表
特然諗起一個廸廸尼餐廳故事同大家分享:
這個我聽過!

首頁

尾頁

跳至