自由講場

跳至

首頁
45678...22

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:pet scan 報告顯示為第四期腎癌 ,已擴散…我們還有希望嗎?

水晶宮

珍惜每一天

珍珠宮

好媽媽勳章

见过article有类似case, 病人之后全部食天然野,吾经煮,例如水果,果仁,有奇迹出现
祝福你有奇迹

男爵府

Wish your hubby recover soon and be peaceful

子爵府

引用:個人覺得唔好做電療化療(我見身邊各人只會

原帖由 我愛小魔怪 於 15-01-20 發表
個人覺得唔好做電療化療(我見身邊各人只會越來越差)
同意!

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:pet scan 報告顯示為第四期腎癌 ,已擴散…我們還有希望嗎?

還是有希望的,不要放棄,珍惜每一天,工作可能要停了,專心全程投入面對病魔,比較各種方法盡快開始計劃

大宅

親子王國15週年勳章

我有親戚年過80,舊年因肚痛入院,發現係末期腸癌,個cancer磨穿腸引致腹膜炎,係icu住咗2個星期,醫生話因已擴散最多剩半年,因年老冇做電療化療,只食標靶藥,宜家都一年,身體越嚟越好,體重係近两個月重番唔少,我覺得係會有奇蹟,加油!

伯爵府

hinmama 發表於 15-1-20 10:37
我先生pet scan 報告顯示為第四期腎癌 ,已擴散到淋巴和骨,難過再難過,希望還在嗎? ...
有希望的
我自己幾年前, 怪病一大堆, 最後是用拍打拉筋 自愈的。99 中風河後遺症,媽媽不能行走, 都係用拍打自愈的。俾條 link 你睇下, 文中的 eva 是 香港人, 她用這方法, 自愈了她的不治之症, 她好勇敢, 把自己的 medical report upload 了出來, 最近她幫 87歲的父親 治了晚期的癌症。

http://blog.sina.com.cn/s/blog_5dc946a60102ejen.html
http://blog.sina.com.cn/s/blog_5dc946a60102ejs8.html
http://blog.sina.com.cn/s/blog_5dc946a60102v9v9.html

https://www.youtube.com/watch?v=ERh3aNLxh64

另外 : 台灣的 許添盛 醫師, 有本書 " 絕處逢生 " , 看了你可能有幫助。( 有網上版的 )
許添盛 醫師 雖然係專科精神科醫師, 但擅長 用 " 身心靈" 方法去醫治癌症病人, 在台灣好出名的。

p.s.:係 bk公海寫非傳統西醫方法, 係死罪。唔岩睇的 jm 請當我廢話好了。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

心態好重要!加油!

放下自在

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

祝福
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

jamiemeowmeow 發表於 15-1-20 10:50
試吓郭林氣功,睇中医,食雲芝,食嚴浩嘅布韋療法。

你老公幾大?
4X
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid56/p8d70c68b3fc0c0f34d4951d7fc059393/fc76501c.jpg[/img][img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid56/p18ecf08aa93ab7af88225c0a3fb411a4/fc764daf.jpg[/img]

伯爵府

夏天玩到顛 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

祝福你一家
當遇到困難的時候

成功就在你的前面

大宅

回覆:四眼雞丁 的帖子

雞丁!好開心見到你呀!

期數咪當參考囉,唔好理啦,有咩做咩。

男爵府

加油!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

祝福樓主一家!!

伯爵府

保重,加油

男爵府

祝福你們

子爵府

祝早日康復

男爵府

加油,增加正面能量。

首頁
45678...22

尾頁

跳至