自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

無咩興趣..

男爵府

俾小朋友玩,我寜願要質量好安全耐用嗰啲牌子,之前在淘寳買過一架俾阿囡,質量勁差,輕飄飄,玩唔夠半年便報銷!
去過呢個牌子Website https://www.yvolution.com/en/Scooters-c61.html 睇過加上反斗城又賣,我buy! 所以決定換,阿囡而家食4號,用$977換值$799.9嘅scooter , 我覺得呢個offer超級正喎!

ivybenny 發表於 14-4-25 14:48
玩具反斗城見到:

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

伯爵府

大家留意,我今早打去問,萬寧係換滑板車。屈人士,惠康同park n先係換反斗城劵

大宅

BK Milk勳章

無興趣

複式洋房

chocolatemimi 發表於 14-4-25 14:31
打咗電話去問,話想今日上去office都話唔得。佢話多過禮物會抽喎!所以唔買啦!

...
今次優惠超級著數, 用之前匯豐信用卡買的萬寧禮券買奶粉之約有10% off, 思敏傑4 萬寧$162.9藥房都要$15X, 問過最平都要$148. 所以用$977.4 買6罐, 實際付出會平$950 coupon * 0.1 =$95

即是$882.4 買6罐思敏傑4, 送一個價值$799.9的滑板車 !

男爵府

想問下可否分單買齊6CANS 架? 間間得1﹣2罐

子爵府

回覆:kawaii262003 的帖子

男爵府

引用:想問下可否分單買齊6CANS+架?+間間得1﹣2

原帖由 bbcloudy 於 14-04-26 發表
可以

男爵府

回覆:bbcloudy 的帖子

廣告寫單一收據。

複式洋房

bbcloudy 發表於 14-4-26 00:33
今日打去雪印問左, 由於有顧客戶映以上情況, 萬寧購買的容許在不同分店累積滿6罐

複式洋房

osim 發表於 14-4-26 00:56
廣告寫單一收據。
今早的確好多分店已被搶清, 我只能一次過付款6罐, 拎住3罐, 待貨到齊後, 餘數下周一再拎.
之後我都打去雪印了解左, 佢地回覆因為有顧客反映未能一次過買齊6罐, 所以接納在不同分店累計買滿6罐.

大宅

引用:Quote:osim+發表於+14-4-26+00:56+廣告寫單

原帖由 kelvinck 於 14-04-26 發表
今早的確好多分店已被搶清, 我只能一次過付款6罐, 拎住3罐, 待貨到齊後, 餘數下周一再拎.
之後我都打去雪印 ...
咁仲大獲,即係大多人買,贈品送哂,好彩冇買

複式洋房

chocolatemimi 發表於 14-4-26 01:50
可能有人見到你咁講唔買寄信去換領, 咁其他快手寄信既朋友自然增加左機會了. 多謝晒

複式洋房

chocolatemimi 發表於 14-4-26 01:50

有心買既朋友, 昨天第1日一定已買了並且寄出換領信, 如果遲1日自然滿額機會越高.

我都有因為呢次安排咨詢雪印, 佢地回覆第一天寄出換領信的成功機會非常高的.
假設第一日寄出換領信, 咁有誠意都超過300份名額, 估計雪印點都要顧及首日寄換領信者的誠意, 一定會滿足這批顧客的願望, 若果按實際情況加額更加可以提升商業型像, 廣告費都唔止呢個數吧

所以我有信心昨天首日寄出換領信是可以成功的

大宅

回覆:雪印奶粉送滑板車

走左幾間惠康先齊,昨日下午寄左啦,希望得啦

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

先去佐百X,得1罐,另一間得3罐,最後係屈記買齊5罐,希望有機會

大宅

引用:Quote:chocolatemimi+發表於+14-4-26+01:50

原帖由 kelvinck 於 14-04-26 發表
有心買既朋友, 昨天第1日一定已買了並且寄出換領信, 如果遲1日自然滿額機會越高.

我都有因為呢次安排咨詢 ...
佢答咗啦!會抽唔會加喎

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

chocolatemimi 發表於 14-4-26 10:21
佢答咗啦!會抽唔會加喎
唔係先到先得? 如果早知係抽,我唔買,我無抽獎運

大宅

引用:Quote:chocolatemimi+發表於+14-4-26+10:21

原帖由 KWBN 於 14-04-26 發表
唔係先到先得? 如果早知係抽,我唔買,我無抽獎運
係第一日超出限額先抽,我仲有未食完,又怕冇哂咪唔去買囉

首頁
12345...6

尾頁

跳至