在職全職

跳至

首頁
12345...46

尾頁

大宅

喂 ,喂, 喂,~~~~81 rehersal la.

hello! 我又黎la.....
豬丙豬丙......

大宅

Re: 喂 ,喂, 喂,~~~~81 rehersal la.

大宅

Re: 喂 ,喂, 喂,~~~~81 rehersal la.

[size=xx-large]rehersal

大宅

你哋幾時再有gathering呀,好掛住你哋呀.我想聽聽[size=large]yoko之rehersal的故事呀

男爵府

報到!
mag失左蹤一排終於甫得啦!

侯爵府

臭MAG ,
C婆,終於浦頭啦?!
您想掛C 人咩~~~~~~~~~~?!

佢地D 老公星期三放假喎....
係咪即係星期三有GATHERING 呀?
最好係啦~~~
因為我超級掛住您地丫麻~~
愛是恆久忍耐......

大宅

你哋快d再攪gathering啦,我真係好掛住你哋呀,我仲要攞嘢比你哋呀.
新紮媽媽 寫道:
臭MAG ,
C婆,終於浦頭啦?!
您想掛C 人咩~~~~~~~~~~?!

佢地D 老公星期三放假喎....
係咪即係星期三有GATHERING 呀?
最好係啦~~~
因為我超級掛住您地丫麻~~

大宅

mag :你e 排失蹤左去邊樹?
豬丙豬丙......

大宅

榛榛無咩事了thanks for all .

phoenix :我記得我66個時想調遷,房署話我老公結左婚就要del 個名or加番配偶名落去嫁...
豬丙豬丙......

大宅

冇去邊樹呀...因呢排好唔得閒,所以少上嚟bk,因我要幫我仔整d嘢,同埋花咗幾日時間係屋企教個工人煮菜,講廣東話,因之前成日掛住上網,bird同出街,完全冇認真地教過佢嘢,所以咪閉關所有活動,但我現在又從出江湖喇.你哋去浦記得預埋我呀.
meisze111 寫道:
mag :你e 排失蹤左去邊樹?

大宅

phoenix :你諗住去台灣咩?但唔好玩嘅,好屎悶,又冇乜嘢買喎,d嘢貴過香港,衰過大陸喎.[quote]
meisze111
榛榛唔舒服呀,好番就好了,要小心d呀.

大宅

善懷媽媽 寫道:
phoenix :你諗住去台灣咩?但唔好玩嘅,好屎悶,又冇乜嘢買喎,d嘢貴過香港,衰過大陸喎.[quote]
meisze111
榛榛唔舒服呀,好番就好了,要小心d呀.

我重以為你死了~~(講笑)~~
我上次諗著call你點知我打錯比等2個媽咪~~
今次到我啦~~你再pm個電話號碼比我啦~~
我好似唔見了 thanks
http://hk.myblog.yahoo.com/shadowlau15/
make -up shadow photos

侯爵府

meisze111 寫道:
榛榛無咩事了thanks for all .

冇咩事就好啦....
我個女都試過0係我地張床度跌左落黎...真係嚇c 人呀....
最緊要睇下佢有冇嘔...
咪唔開心啦~下次小心d 囉~~~

侯爵府

善懷媽媽 寫道:
phoenix :你諗住去台灣咩?但唔好玩嘅,好屎悶,又冇乜嘢買喎,d嘢貴過香港,衰過大陸喎

台北係食下野,買下書咁架咋...貪佢夠近唔貴又溝通易...點夠您火星咁好玩又新奇又剌激唧....
我地(雯+儀+me 三 pair)plan緊8月尾-9 月去呀...您join唔join丫~~
台灣買大人野多數係貴過hk...but 我問過呢度d 媽咪話bb 野平過hk 喎.....我最想去買書,再唔係可以買下 easy shop d bra~~~

侯爵府

shadowlau15,
您都好耐冇黎喎...呢排0係邊度浦多呀?

侯爵府

大家有冇飲開collegen drinks,我買左而家"h2o" 果隻8000試下,遲d話您地知work唔work~!

大宅

新紮媽媽 寫道:
shadowlau15,
您都好耐冇黎喎...呢排0係邊度浦多呀?

我日日都有上黎但理幾個星期忙了,米上黎水1句
就閃人囉,我去了其他toipc到吹嗎~~
但剛星期5試完試,之後日子又等運到囉~~
星期6 開始有d病啦我~~剛食了藥但又唔想訓米上黎吹下水
http://hk.myblog.yahoo.com/shadowlau15/

大宅

新紮媽媽
我訓啦~~開始藥力發工~~
唔訓唔得~等我好返d再吹過

大宅

你哋去台灣自己去定跟團去呀?我多數都唔去,因好屎悶,如果泰國就可以考慮下,因我c6好想去泰國反喎.
phoenix :如果你去台灣你會唔會買呢樣嘢呀chick here,我心思思,好想買來試下.

大宅

"h2o"collegen drinks我幾年前買個嚟飲,ok喎.之後轉咗飲"fancl"collegen drinks,兩者比較,我覺得"h2o"好似work d,但冬天飲會好d,夏天飲可能會生暗瘡,塊面會油d咖,我以前成日同班fd買嚟飲.如果你要work,好似要連飲兩三個月以上果喎,不過現在係夏天,你可以飲一個月試下先.
新紮媽媽 寫道:
大家有冇飲開collegen drinks,我買左而家"h2o" 果隻8000試下,遲d話您地知work唔work~!

首頁
12345...46

尾頁

跳至