家庭理財

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大家想在那個價位賣百麗?

如題

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 大家想在那個價位賣百麗?

long term 又如何??

大宅

長線 or 即放好,大家知唔知邊間bank可以即放唔洗等幾日呀??

伯爵府

而家 $8.16 咋, 希望升返少少, 我會放左去.

禁止訪問

男爵府

有冇前輩教路呀

tinmama 寫道:
長線 or 即放好,大家知唔知邊間bank可以即放唔洗等幾日呀??

伯爵府

嘩, 妳好有信心, 係唔係有消息呀 ?
wingmamama 寫道:
11元 會放

別墅

我是新手...想問會唔會落到$8.00

男爵府

唉!費時等於8.15走左 :-(

別墅

好媽媽勳章

8.23 放左啦

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

比99吹吹吹......佢怕越跌越多, 佢見到 8.04叫我沽. 我放左喇. 真係慘. 我諗我係最低位放果個......嗚.

大宅

睛靈勳章

$8.43走左
知足常樂珍惜身邊人

禁止訪問

複式洋房

sunbb 寫道:
我都仲左一手, 請問點樣放番出去,用咩途徑? 因為我係第一次玩. 請大家指教下. 你地會升到幾多即放?
--------------------------------------------------------------------------------

重有唔明白
1) 現只有1手, 咁尾數錢點退番比我, 會幾時?
2) 個1手股, 我點途徑取到, 係唔係寄比我?

thank you.

大宅

柏禧媽咪 寫道:
$8.43走左

幾好噃, 我 $8.26 閃咗lu
孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵, 會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信. 在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。

大宅

我今早先知中左, $8.4走~

洋房

10元啦
[img align=right]http://www.new-kingdom.com/dz/images/avatars/27.gif[/img][img align=right]http://www.new-kingdom.com/dz/images/avatars/41.gif[/img][img align=right]http://www.new-kingdom.com/dz/images/avatars/42.gif[/img]

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

睇下今日升唔升到8.5, 即走。如果升唔到,又跌低過8.0, 我就唔放, 等多幾個月升上10元先沽。

複式洋房

sunbb 寫道:
sunbb 寫道:
我都仲左一手, 請問點樣放番出去,用咩途徑? 因為我係第一次玩. 請大家指教下. 你地會升到幾多即放?
--------------------------------------------------------------------------------

重有唔明白
1) 現只有1手, 咁尾數錢點退番比我, 會幾時?
2) 個1手股, 我點途徑取到, 係唔係寄比我?

thank you.

白表入的, 請大家幫忙指教下.

洋房

中1手, $8.4走左啦

首頁

尾頁

跳至