跳至

首頁
12345...14

尾頁

大宅

想生鼠仔鼠女的, 請入來一齊chat chat chat~~~

我坐完月後, 手手腳腳多了好多油脂粒, 唔知係太肥呀, 定係有胎毒留咗係我到 你地有無依個情況呀? 你地覺得使唔使睇中醫調理下呀 唔理的話, 下個bb的皮膚會唔會唔靚呢

仲有, 你地會唔會再做body check 先呀

伯爵府

Re: 想生鼠仔鼠女的, 請入來一齊chat chat chat~~~

你咁快就開定呢個topic, 好心急喎

我又唔覺多咗油脂粒, 多咗

大宅

Re: 想生鼠仔鼠女的, 請入來一齊chat chat chat~~~

有呀...我係大痺位生左油脂粒呀...以前又白又滑架... :-(
body check...!? e...冇諗過tim~~~
我尋晚發夢我有左呀...仲要係女...所以係日本全程要介口, 冇得食蟹 and 海鮮... :-(

大宅

發夢咋喎? 都要介口咁嚴重 你有無用驗孕棒check一check呀?? 其實就算係, 都好初期, 係咪可以食呀

melodyuen 寫道:
有呀...我係大痺位生左油脂粒呀...以前又白又滑架... :-(
我尋晚發夢我有左呀...仲要係女...所以係日本全程要介口, 冇得食蟹 and 海鮮... :-(

男爵府

melodyuen, 我想問下你去日本, 帶唔帶埋ar b 去ar? 我今年都想去, 唔帶ar b 去, 我又唔捨得咁多日唔見佢, 所以想帶埋ar b 去.

子爵府

畀面勳章

Hi

我都有興趣呢個Topic, 受埋我傾吖?!
我好恨有個女呀, 有無計仔架? 你地開始咗未呀?

大宅

Hi melodyuen,

唔好意思, 剛才回應你的時候, 俾班同事吹緊我去食飯, 好趕急咁出咗個post, 講得唔係咁好, 同埋其實我有好多嘢末講架~~~~

我d油脂粒又係主要係兩隻大脾位呀, 好唔開心呀 :-( 幾時先會消失呀 :-( 我的皮膚差咗, 咁對將來的bb有無影響架 :-(

你係咪覺得自己都大機會bingo呀 咁你記住唔好拎重嘢, 俾哂老公拎 仲要買多d bb嘢返來 諗起都好開心

大宅

咦?! 係喎, 你地個個都生仔, 有無秘方, 快d敎吓我啦

大宅

我意思係我係夢入面, 見到自己係日本全程要介口, 冇得食蟹 and 海鮮... :-(
swisslady 寫道:
發夢咋喎? 都要介口咁嚴重 你有無用驗孕棒check一check呀?? 其實就算係, 都好初期, 係咪可以食呀

大宅

今次我唔會帶阿b去呀...今次係賞花同shopping...
因為帶埋阿b去, 佢辛苦時我地又辛苦, 因為去親日本行程都會好緊密, 而阿b又要訓好多, 所以唔係好

大宅

我下個一定係女....hehehe
因為紫微斗數話我老爸會有一仔一女....
係我未結婚, 夾時辰, 已經話我第一個會係仔...
結果.....

[quote]
蛋蛋媽 寫道:
Hi

我都有興趣呢個Topic, 受埋我傾

大宅

swisslady:
我都想知點様可以令油脂粒消失??? 好肉酸呀~~~
我諗對將來的bb唔會有太大影響...
不過因為再懷孕, 之後可能會更加多油脂粒 :-(
我諗鼠年bingo既機會都幾大......因為又係紫微斗數講....

大宅

哦 . . . 原來係咁 :lol:

我意思係我係夢入面, 見到自己係日本全程要介口, 冇得食蟹 and 海鮮... :-(
[quote]
swisslady 寫道:
[/quote]

大宅

偷偷地話你知呀, 我都睇過八字, 佢話我老公命中有女, 我命中有子, 但因為生小朋友睇老公為主, 生一個的話, 會大d機會生女, 咁既然依家都生咗女囉, 我下一個咪大d機會生仔囉

[quote]
我下個一定係女....hehehe
因為紫微斗數話我老爸會有一仔一女....
係我未結婚, 夾時辰, 已經話我第一個會係仔...
結果.....
[quote]

大宅

咁好...大家咪一仔一女.....

大宅

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

希望大家願望成真, 想個樣得個樣~~~ :mrgreen:

別墅

我都好想join大家一齊生個鼠bb呀...

別墅

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

我都諗住鼠年生多個, 幫囡囡改名既李承責話, 十二生肖最好係鼠, 哈哈, 唔知會唔會又同一個月份生呢?? :mrgreen:

首頁
12345...14

尾頁

跳至