心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 閒人免進 (Part 60) 之 身體健康,財源滾滾!!

ceci愛大咪 寫道:

尋日係我 mami 屋企樓下影既, 你地得閒就 click 黎睇啦

會景巡遊

子爵府

Re: 閒人免進 (Part 60) 之 身體健康,財源滾滾!!

march...我覺得左右都good,中間果件no good!
March 寫道:
米水,mon
你地覺得邊件好睇 ?-(

子爵府

mon....下午99帶佢睇左啦~醫生話無咩大問題,傷風感冒囉,問有無俾雨淋過,梗係無~~ :-( :-( :-( :-(

今日仲要我要返part time到11點先返到屋企,羊咩咩又咁啱有公事成9點幾先返到屋企,難為99撐到到夜,今日我未知阿陶又燒時諗,不如做完個job,請佢地去食buffet,諗諗下本來覺得有d肉赤,4個人要過千,不過,依家我一定請,要慰勞佢一下先得~~!

我就黎俾阿陶d病煩死,再唔好我真係會發神經!
minimon 寫道:
米水,

:-( :-( 而家睇左醫生, 話佢咩呀? :-( :-(

[quote]
米水 寫道:
頭先羊咩咩call,話99話阿陶又發燒,加上又鼻水流流,帶左佢去睇醫生... :-( :-( :-(

不如殺左我啦~~~~ :-( :-( :-( :-( :-(
[/quote]

子爵府

march....好靚bor~but我愛莫能助
March 寫道:
買錯左size,有無人可以收留
A66703,15-19cm
售價 JP¥ 1,090

子爵府

1328....今日喺公司知道阿陶又發燒,又only得99係到,我真係好想請假返屋企帶阿陶睇醫生,無奈又無可能隨便請假,唉...! 快d返埋6月就好la~

希望啦~我唔想阿陶今個summer都"柄"埋屋企,佢上個summer已經miss左落水玩嘅機會(佢上年8,9月病足一個月),唔想佢今年都無得玩水 [quote]
1328 寫道:
米水

哎.....真係難過 :-( :-( 妳份工又唔可以請假 :-( :-( :-(

小陶.....快d 好返....婆婆錫錫 :-P

子爵府

mon...哩個問題.......其實講真果句,話就咁話,想亦咁想,不過如果我返番工,俾阿陶出kowloon讀書,如果touchwood突然有咩事,要接阿陶返屋企,我又唔請工人的話,無人得閒去接,唔通又要99,婆婆老遠咁坐車幫我咩~所以,其實.....除非我一直都唔做番野,or請工人的話,我唔駛旨意逃得出荃灣葵涌區,無論住,同埋阿陶讀書方面都係,因為住得近的話,99,婆婆必要時都可以幫下忙呀嗎~!

同埋,我都有諗,如果真係出kowloon讀,咁細個要坐校車,我諗我放心唔落囉,因為如果阿陶讀k1,做細囡only剛好得果2歲8個月,太細個啦~![quote]
Cinnamon 寫道:
米水,

咁你係咪要俾阿陶坐校車?

子爵府

我食左3劑中藥,終於好番9成,but羊咩咩食左西藥都係唔係好得,阿陶又咁...唉...我真係好驚又傳染番轉頭,3個衰埋一堆堆

子爵府

WongMing,

你叫羊咩咩食完西藥睇下中醫清一清佢啦 ! 阿陶宜家都可以煲d

子爵府

mcdull...多謝晒~! 阿陶無燒啦~nose 水都無再流得咁勁,希望佢快d好番啦~!!!

子爵府

mon...我睇完小mon張"學生相",就諗起,妳有個真正高人喺妳左近,仲咩妳唔問佢有關相片問題呢? ?-(

仲有,張學生相真係超掂,我地幫阿陶報左兩間救世軍,都係求其搵張大頭d嘅4r生活照炸~

伯爵府

Mcdull,

多謝分享, 我已經mark底備用

伯爵府

冇究就好啦, 我諗上個week你返工都係魂不附體, 心掛掛阿陶 :-| :-|
WongMing 寫道:
mcdull...多謝晒~! 阿陶無燒啦~nose 水都無再流得咁勁,希望佢快d好番啦~!!!

伯爵府

我琴晚都睇左, 真係好得 :mrgreen: :mrgreen:
mon...我睇完小mon張"學生相",就諗起,妳有個真正高人喺妳左近,仲咩妳唔問佢有關相片問題呢? ?-(

仲有,張學生相真係超掂,我地幫阿陶報左兩間救世軍,都係求其搵張大頭d嘅4r生活照炸~

侯爵府

wongming,

努力啦, 我知bb一病, 我地實係最弊ngai果個. 呢排唔知係咪真係天氣有影響, 所以大人小朋友都中招. 好快架啦, 阿陶好快好番架啦.

我就黎俾阿陶d病煩死,再唔好我真係會發神經!

侯爵府

mcdull,

我覺得你簡直係一個中醫 :lol: :lol: :lol:

侯爵府

侯爵府

wongming,

有, 我梗係有問過啦, 但有時佢講完我又唔係好明, 又唔好意思再chur住問之麻...

你知唔知呢張相, 係唔知影左幾多張之後先揀到出黎叫做四四正正咁面對鏡頭.

原先姑丈叫我地拎住張佢屋企有既宜家兒童

侯爵府

:mrgreen: :mrgreen:

我都覺得好得意呀, daddy影左落佢手機做wallpaper.

happydino 寫道:
我琴晚都睇左, 真係好得 :mrgreen: :mrgreen:

侯爵府

早晨~

ceci,
你無野嗎? 果日我唔係聽得好清楚你話咩? only聽到你話咩半日sick leave? 做咩事呀? ?-(

侯爵府

MORNING ~

首頁

尾頁

跳至