跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問餵奶粉既mami..

你地收哂奶未

點解........我到e家都會有奶"吱"到出黎既
仲要係白色架~

男爵府

Re: 我想問餵奶粉既mami..

我餵人奶餵咗3個月就無奶比個女,但係就依然有一邊吱到兩滴出嚟,都係白色+,我上個月返健康院時,e生問我重有無餵人奶,我話無奶比個女la,已經食緊奶粉,e生就問我要唔要d收奶既藥,我話唔要la,等佢自己收la......
以前聽人講話,食回奶丸會好易有乳癌,所以唔敢試,我驚死嘛

洋房

我都係bb四,五個月左右就冇奶俾bb,但到依家仲可以按到一兩滴出來,都係白色

大宅

我果時係飲豬潤湯收奶架...
d效果幾好...
係d奶好似收極都仲有咁...
尋日竟然仲吱到幾滴..
真係嚇c我呀
溫柔 寫道:
我餵人奶餵咗3個月就無奶比個女,但係就依然有一邊吱到兩滴出嚟,都係白色+,我上個月返健康院時,e生問我重有無餵人奶,我話無奶比個女la,已經食緊奶粉,e生就問我要唔要d收奶既藥,我話唔要la,等佢自己收la......
以前聽人講話,食回奶丸會好易有乳癌,所以唔敢試,我驚死嘛

大宅

咁你bb e家幾大呀 [quote]
sin_love_三荀 寫道:
我都係bb四,五個月左右就冇奶俾bb,但到依家仲可以按到一兩滴出來,都係白色

大宅

仲有幾滴係正常嫁~~
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

大宅

係架?
我真係唔知
因為我見都5個幾月啦嘛~

大宅

mandyyyyy83 寫道:
係架?
我真係唔知
因為我見都5個幾月啦嘛~

你可以做奶媽喇.........
28DEC2006 BIRTH

大宅

使唔使分d俾你個女姐衰鬼
喵238 寫道:

大宅

mandyyyyy83 寫道:

使唔使分d俾你個女姐衰鬼 [quote]
喵238 寫道:

[/quote]

我笑成咁 就緊係有咁ge意思啦 哈哈哈
28DEC2006 BIRTH

大宅

你個女大米過我個女咁多..
唔使人奶都夠哂啦

首頁

尾頁

跳至