心聲留言

跳至

首頁
34567...21

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 【亂up24大本營】Part~8

Hi all,
Good morning!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lamlambaby 寫道:
[quote]
DoReMi媽媽 寫道:
我又要閃嘞! 哩幾日會忙啲, 可能會小啲上嚟, 波屎唔好 我呀!

[/quote]
咁快就出手, 果然效率高呀吓

象牙宮

bk好麻煩ga, 成日改咗啲簽名圖size, 之前就改寛, 而家就改高, 又唔出聲, 搞到啲圖冇咁一啲, 就得寛嚟而家又冇咗啲高, 激c

象牙宮

哩幾日買咗啲Anna Sui o既指甲油, 搽完會有香味個喎, 幾得意

象牙宮

哎吔~爭啲温漏書tim. 原來今日係lo8189囡囡生日, 等ee(唔係禪禪)仲有

子爵府

Anna Sui d野,不嬲都花巧過人架啦
哩幾日買咗啲Anna Sui o既指甲油, 搽完會有香味個喎, 幾得意

子爵府

[size=x-large]多謝Do媽 ~~
哎吔~爭啲温漏書tim. 原來今日係lo8189囡囡生日, 等ee(唔係禪禪)仲有

男爵府

good afternoon

DO媽
嘩~指甲油有香味,正喎!

lo8189
祝你囡囡生日快樂!身體健康!快高長大!

lamlamababy
hello 幾時考試呀?

呢幾日好鬼熱呀,見到個太陽都唔想出街,同埋咩都唔想

男爵府

大家係咪覺得好奇怪,點解我會一個post出咁多字呢
因為我昨天出咗幾個post都無咗,所以我一次過出多啲,唔駛寫完再寫

男爵府

自由講場有人話在廚房裝冷氣,但我真係唔係好明點樣將部冷氣裝係廚房門上面,咁部冷氣既散熱位咪對住屋內囉,咁個廳咪好熱,唔係化,我煮飯時搵風扇對住自己,以極速既時間將啲餸煮好,我係唔會比自己停留在廚房咁耐的
再講個廚房煮緊嘢時咁鬼熱,開咗冷氣有用嗎? 啲油煙咪比部冷氣吸哂

象牙宮

lo8189 寫道:
Anna Sui d野,不嬲都花巧過人架啦 [quote]
[/quote]
仲有mascara都有香味ga

象牙宮

lo8189 寫道:
[size=x-large]多謝Do媽 ~~

You're welcome 嗰日開生日會好玩嗎? 今日點同囡囡慶祝呀?

象牙宮

Asher 寫道:
good afternoon

DO媽
嘩~指甲油有香味,正喎!

lo8189
祝你囡囡生日快樂!身體健康!快高長大!

lamlamababy
hello 幾時考試呀?

呢幾日好鬼熱呀,見到個太陽都唔想出街,同埋咩都唔想

咩都唔想做? 所以連bk都唔想上哩~ 不過又真係好熱o既, 日日都成三十幾度, 只怕一年比一年熱

象牙宮

Asher 寫道:
大家係咪覺得好奇怪,點解我會一個post出咁多字呢
因為我昨天出咗幾個post都無咗,所以我一次過出多啲,唔駛寫完再寫

bk又發癲呀? 又成日出唔到post呀? 我幫你教訓bk

象牙宮

Asher 寫道:
自由講場有人話在廚房裝冷氣,但我真係唔係好明點樣將部冷氣裝係廚房門上面,咁部冷氣既散熱位咪對住屋內囉,咁個廳咪好熱,唔係化,我煮飯時搵風扇對住自己,以極速既時間將啲餸煮好,我係唔會比自己停留在廚房咁耐的
再講個廚房煮緊嘢時咁鬼熱,開咗冷氣有用嗎? 啲油煙咪比部冷氣吸哂

其實我都唔係好明裝喺廚房作用有幾大, 一日逗留喺廚房o既時間又唔係太長, 嗰頭開冷氣, 哩頭啲油煙熱氣都冚晒啦! 同埋我都唔係好覺可以喺邊個位裝冷氣.

公爵府

好媽媽勳章

Hi all,
Good morning!

good evening

公爵府

好媽媽勳章

[quote]
lamlambaby 寫道:
[quote]
我又要閃嘞! 哩幾日會忙啲, 可能會小啲上嚟, 波屎唔好 我呀!

[/quote]
咁快就出手, 果然效率高呀吓 [/quote]

公爵府

好媽媽勳章

bk好麻煩ga, 成日改咗啲簽名圖size, 之前就改寛, 而家就改高, 又唔出聲, 搞到啲圖冇咁一啲, 就得寛嚟而家又冇咗啲高, 激c

唔怕唔怕,難唔到你嘅

公爵府

好媽媽勳章

有香味幾正喎

公爵府

好媽媽勳章

祝lo8189囡囡

身體健康
學業進步
快高長大

首頁
34567...21

尾頁

跳至