自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

回覆:基督徒又發表偉論-生仔痛唔痛關乎於你既罪

咁即係男人無罪?

侯爵府

複式洋房

生草藥

男爵府

引用:佢話生仔痛係因爲罪孽重喎

原帖由 0526 於 14-01-01 發表
佢話生仔痛係因爲罪孽重喎
咁開刀又代表咩?

子爵府

唔好俾標題誤導

男爵府

引用:呢個人,信耶穌信都short左,自我制造歪理

原帖由 fatchu@home 於 14-01-01 發表
呢個人,信耶穌信都short左,自我制造歪理
你睇清楚文章未架?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

教主咁講真係得罪好多人. 出小句聲當幫忙啦

珍珠宮

畀面勳章

生仔痛唔痛係關乎於麻醉藥事

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

咁痕呢?有時痕起上黎辛苦過痛架,咁係咪罪孽好深重?

別墅

果啲偷嘗禁果中學生去厠所就咁疴埋個b出黎係咪冇罪?

別墅

我覺得蛇好慘,冇情情成為魔鬼的象徵。

伯爵府

好媽媽勳章

呢個故事,我仔本聖經書有,我當時都O咀,其實仲有好多O 咀既故事既,例如:姦人老婆,天主會原諒,但因姦成孕既無辜BB就要死。另一個故事是天使殺晒所有長子等
信徒話我唔明內裡因由,我話我一世都唔會明,因我對這教無興趣。

全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

別墅

根本就係寫聖經的人是游牧人,他們痛恨蛇,如被蛇咬,基本上立刻被判死刑。同時蛇威脅他們的牲畜。

翡翠宮

佢講既野同之前有個帖話係教會見到個跛既行得既'神蹟', 一樣咁q無聊.

珍珠宮

佢都忽忽地

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bible doesn't say so. he distorts bible

別墅

根據空氣流動力學,天使的翼係承受不了自己的重量。試想想滑翔傘就明白。

公爵府

引用:根據空氣流動力學,天使的翼係承受不了自己

原帖由 猫貓 於 14-01-01 發表
根據空氣流動力學,天使的翼係承受不了自己的重量。試想想滑翔傘就明白。

...
天使深入民心嘅形象係由藝術家設計出嚟,其實天使好似一度彩虹色嘅光咁,早排外國有神父講過

大宅

首頁

尾頁

跳至