自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

用 edit 再delete 都唔得,只是刪除了自己的留言,但對方仍可看到,沒有真正刪掉,請問如何才可徹底 delete?

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆:請問如何刪除已發出的 whatsapp 留言

沒有方法,發出就是發出了

kl912  Thanks.  Manual 教用edit 可delete,自欺欺人!  發表於 14-1-1 09:48
tedghost  yes  發表於 14-1-1 09:26

珍珠宮

除非拿了別人手機 DELETE....

otherwise ...no method....

男爵府

Email都刪除唔到啦,何況呢d即時通訊,咪傻啦

男爵府

引用:Email都刪除唔到啦,何況呢d即時通訊,咪傻

原帖由 smleungjoe 於 14-01-01 發表
Email都刪除唔到啦,何況呢d即時通訊,咪傻啦
有時手快快出錯咗 chat group, 就算無傷大雅的都想刪除嘛!真無奈,唯有送出前瞪大眼睇凊楚

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

發出咗就刪除唔到㗎喇

首頁

尾頁

跳至