義工

自由講場 今日: 3768|主題: 982377

小朋友D幼稚園書同功課,你地仲有冇KEEP?

侯爵府

國民生產總值:21059

男爵府

國民生產總值:5020

大廚勳章 畀面勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

子爵府

國民生產總值:10511

回覆:小朋友D幼稚園書同功課,你地仲有冇KEEP

有 仲有美勞

伯爵府

國民生產總值:16042

畀面勳章

不過都唔知幾時掉好.....

子爵府

國民生產總值:14582

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

勞作有
C6成日話我影低左吾駛keep,要keep到幾時,屋企邊有咁多位

侯爵府

國民生產總值:22086

畀面勳章

回覆:小朋友D幼稚園書同功課,你地仲有冇KEEP?

keep一部份功課同手功,無位keep曬

禁止訪問

國民生產總值:1607

禁止訪問

國民生產總值:1607

大宅

國民生產總值:2707

2018勳章

好難份份KEEP,功課就每年KEEP一本,睇住個進度有改變。圖工就影相多,真係好特別又唔阻地方至KEEP

男爵府

國民生產總值:6057

BK Milk勳章

有, 唔捨得掉

大宅

國民生產總值:1940

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

屋企冇位,掉晒其實唔捨得,係回憶

珊瑚宮

國民生產總值:100196

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

大宅

國民生產總值:4971

2018勳章

嗰仔讀緊大學,我都有保留幼稚園和小學手冊和特別嘅作品。佢自己就keep中學手冊。

水晶宮

國民生產總值:64654

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

國民生產總值:11022

冇位keep, 只留左D靚嘅勞作,圖畫

男爵府

國民生產總值:7917

特別的,同佢參與度高的,會儘量keep…儘量啦!

伯爵府

國民生產總值:15594

功課,勞作,書,校服,書包,我都有keep,根本唔捨得掉

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.