義工
3個幾月bb開始5至6個鐘先飲奶

別墅

國民生產總值:743

大家嫁bb是否甘樣呢?原本4個鐘飲奶,比拒係度玩,之前好準時飲奶,宜家飲奶時間超五準時,都五知點搞啊!

王國熱話
【活動結束】國王送你惠而浦Puri-Pro抽濕淨...
【活動結束】國王送你SmartGlobe™ Explorer AR...
【活動結束】國王送你 Ella\'s Kitchen 有機果...
【活動結束】國王送你日本GOO.N大王紙尿片...

大宅

國民生產總值:3115

MaN7378 發表於 14-1-1 11:07
大家嫁bb是否甘樣呢?原本4個鐘飲奶,比拒係度玩,之前好準時飲奶,宜家飲奶時間超五準時,都五知點搞啊!
...
每次飲幾多?

男爵府

國民生產總值:8811

回覆:3個幾月bb開始5至6個鐘先飲奶

我都覺。 之前每三個鐘一次,每次 4-5oz,依家三個鐘比佢就扭嚟扭去死都唔食,最多啜 2oz,如果隔四個幾鐘就好啲,食多啲。

別墅

國民生產總值:743

引用:Quote:MaN7378+發表於+14-1-1+11:07+大家嫁

原帖由 HappyMam 於 14-01-01 發表
每次飲幾多?
有時飲3安,有時飲6安

大宅

國民生產總值:1058

回覆:MaN7378 的帖子

我阿B都係,介左夜奶飲少一餐,但每一餐冇飲多,即每日飲少左

珍珠宮

國民生產總值:34010

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

一樣, 有時佢掛住訓, 又或者去左街, 寧願望野都唔食

大宅

國民生產總值:3107

我B冇戒夜奶, 5個鐘1餐每餐6安士~~

大宅

國民生產總值:1041

回覆:3個幾月bb開始5至6個鐘先飲奶

我b都係突然戒夜奶,但係朝早冇食多左

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.